Podijeli sa Vukajlijašima

1. Na temi ideal ljepote postuju samo nejebaci

2. Никса 185цм како он каже, изненадио се, делује здепасто.

3. важно децо, погледајте.

https://www.youtube.com/watch?v=d6sBP_ZGPa0

Brao, 2 bambija za tebe.
    Uuuuuuu ja čuo sam za obojene revolucije, uuuuuu Soroš uuuuuu Kosovo uuuuu CIA, službe, zavere. Sloba kralj, ja osvešćen i politically savvy veoma mnogo, teorija zavere Ilija Čvorović jebeni način razmišljanja.
    Beži bre, dečko.

Ustvari ste vi likovi koje je su baš službe i komunizniam najviše ubili u pojam, iako ćete prvi da pljujete na njih i sveg glasa. Branićete ovo govno koje če da prizna kosovo i da uvozi moigrante od Soroša hahaha. Pišam vam se na mozak sbrbin.info govna, niste bolji od libtrarda jebenih.

4. ајде не сери дегенерику

5. ви опозициони ботови сте глупљи од вучићевих свега ми, немате довољно у тој кречани да би могли да појмите да постоје људска бића којима се сере и од вучића и од ових професионалних београђана

ми здрави морамо прво ову лажну опозицију да скинемо с курца, лако ћемо власт, ионако ови само коче процес и сигуран сам да је организација протеста на некој највишој инстанци у договору са вучићем, или пак његовим газдама

6. плидууу колико си ти дечко/девојко у стању да једеш говна , имаш у том бечу шугавом надам се вц кући па сери тамо , не загађуј околину беспотребно

7. ју соу соу токсик

8. Марко
    ви опозициони ботови сте глупљи од вучићевих свега ми

Да имам пара купио имао би своје ботове који би само ову реченицу куцали на свим порталима и вијестима и курцима

9. ми здрави морамо прво ову лажну опозицију да скинемо с курца, лако ћемо власт

Rekao sam opet i ponovicu i sa ovim misljenjem cu umreti. Mi moramo nekoga da streljamo na Terazijama, da povesamo po banderama i da to snime CNN, BBC, Al Dzazira i Rasha Tudej. Onda ce krenuti na bolje za ovaj narod.

10. Vučić Vućić, najjače ime i prezime.

11. Vućić Krstoslava Vučić

12. ви опозициони ботови сте глупљи од вучићевих свега ми, немате довољно у тој кречани да би могли да појмите да постоје људска бића којима се сере и од вучића и од ових професионалних београђана

ми здрави морамо прво ову лажну опозицију да скинемо с курца, лако ћемо власт, ионако ови само коче процес и сигуран сам да је организација протеста на некој највишој инстанци у договору са вучићем, или пак његовим газдама

A jbg zajebo si se Pujane, delim ja to da mi se sere i od jednih i od drugih. Ali ne slažem se da je lakše da se skine ova vlast nego da se razjebe smrdljiva lažna opozicija. Samo je lakše i bezbednije za dupence, i malo manje mejnstrim, da se opljune po Soroševskoj omladini.

A i ako nije dogovoreno sa vlastima, super dođe spin da se "patrioetske snage" okrenu da pene na liberalnu omladinu što oće da proda Kosovo, i tako de fakto brane Vuččića koji radi na tome da prizna Kosovo.

Ustvari zato i nemamo krštenu desnicu: oni koji imaju muda za neku akciju su obično glupi ko kurac i opterećeni ili teorijama zavere ili crkvom, oni koji imaju mozga zanaju samo da lupaju po tastaturi.

A za ovo degeneriče, udavi se jacima kuvanim u pišaćci ili šta je već specijalitet u toj tvojoj ćineskoj pripizdini xd

13. Mister no je mrtva ona botina opoziciona sto drka na kesica i pljiz, nemojte dzabe ulaziti u razgovor s njim

14. Mr noa placa Soroš pa on ima visok plafon a vi govno

15. soros posvetio zivot unistavanju srbalja.
    jebes svu kintu,daj da jebem srbe.

16. False. Soros jebe citavu planetu.

17. који је нет ворт сороша

18. Велики бахш

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.