Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ti smeš da se kladiš reklo bi se

2. koliko brzo mislis da ce to da se desi?

3. Sutra neće, čekaće da preslavim. Spoljna politika je spor proces jbg na duge staze

4. i sta ja treba za 20 godina da te jurim za pare, neozbiljan si jako.

5. Da me juriš pare da doneseš

6. Како си прославио славу Бохоре?

7. Burno. Još nisam, 3 dana

8. Шта ме ниси звао на славу Бохоре

9. Okrenuo ti leđa..

10. Nije te zvao na slavu auuuuu

11. Ono kada hoćeš da skineš SNS, ali mrziš isto i soroševska liberalna gowna koja šetaju:
    https://www.youtube.com/watch?v=YawagQ6lLrA

12. otac bije majku i malog brata a ja placem i pisam u gace

13. Lord vrhunske cigare, ponovo na trzistu

14. PADOBRAN ALERT

Amerika dozvoljava balijama da se kurče jer su balije još uvijek u fazonu građanskog razmišljanja, puštaju tu spiku demokratičnosti, za liberalizaciju su itd. i sve dok je toga imaće podršku SAD-a.

Ali, ali, kao što smo imali slučaj 1992. godine - ipak su to balije, zarozani kozojebi i kad-tad će isplivati ona islamska zatucanost i krenuće u ekstremizam kao i Alija. A s obzirom na to da je malko drugačija priča u svijetu nego 1992. godine, da su bliskoistočni balijaći na lošem glasu zbog svega, može se to opako obiti o glavu i federalnim balijama i onim kosovskim kozojebima.

15. Neces gledati taj film, soros finansira islamizaciju evrope pomjeranjem izbjeglica sa bliskog istoka u srz evrope. Islam postaje broj 1. religija do 2050. Balije i Kosovari postaju najjaci na Balkanu. Srbi ostaju jaki takodjer zbog podrske Rusije koja je bez obzira koliko zatucanija od Amerike, svjetska sila. Na kraju, Rusija gubi od Zapada. Sunce izlazi sa Zapada, vraca se Mesija..

16. ој алија алијаа

17. Plidu moj omiljeni bosonac

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.