pa nije dignut jebiga ne mozemo gresiti dusu bas
a i vrlo je jadno komentarisati iskljucivo sliku necijeg kurca kad sam recimo nju video u nekoj emisiji na sta joj telo lici, solotija odvratna
bar iskoristite ovu situaciju da prijavite sliku da joj ugase ovaj kancer od stranice
sad sam pogledao, mislio sam da je isekla glavic pa nisam mogao da komentarisem bas, ovako kad sam otvorio citavu sliku rekao bih da mu je mozda nesto manji od proseka kurac, izvinjavam se na pogresci xD
nazalost gledam u komentarima koliko licemernih ljudi, karleusa sa jebenom curkom razvaljenom od picke koja izgleda kao amorfna vreca sala komentarise samo kurac liku koji je gradjen jedno 3000x bolje od nje, da nije selebriti i da nema bednika koji drkaju na ovakve polovnjace ne bi je taklo kurcem vecina populacije no dobro
Glupane karleusa je snimila jedne od najboljih pesama koje meni ce zauvek ostati u secanju, kao npr. manijak tako da ja karleusu nevidim kao seksualni objekat vec i kao jednu od kvalitetnih pevacica.
Tebra mali mu je kurac sta ti je
pa nije dignut jebiga ne mozemo gresiti dusu bas
a i vrlo je jadno komentarisati iskljucivo sliku necijeg kurca kad sam recimo nju video u nekoj emisiji na sta joj telo lici, solotija odvratna
Sasvim korektan kurac
Znate vi sta mu ja zamjeram.. sto nije...obrezan.
Ajde nek neko napravi sliku sa karleušom i nalepi gore tošica i dole ovog lolu sa tekstom
Ovo je moja žena
Pa malo je i moja
Hahaha trebalo bi bohore
ajde na skolskija bohore
ti mi dodjes kao lek
"Zamišljam Cecu kako jede kokice i čita sve ovo".
bar iskoristite ovu situaciju da prijavite sliku da joj ugase ovaj kancer od stranice
sad sam pogledao, mislio sam da je isekla glavic pa nisam mogao da komentarisem bas, ovako kad sam otvorio citavu sliku rekao bih da mu je mozda nesto manji od proseka kurac, izvinjavam se na pogresci xD
Ma malo manji od prosjeka al tebra nije to strasno nije pozeljan ni velik kurac a kad imas pare i ispod prosjecan je aktivan ko ron jeremyev jbg
msm da nije merodavno posto moze mala kitica da nabubri u erekciji a moze da se digne poveca se za 1cm fazon. A one ankete kad se prave meri se dignut
nazalost gledam u komentarima koliko licemernih ljudi, karleusa sa jebenom curkom razvaljenom od picke koja izgleda kao amorfna vreca sala komentarise samo kurac liku koji je gradjen jedno 3000x bolje od nje, da nije selebriti i da nema bednika koji drkaju na ovakve polovnjace ne bi je taklo kurcem vecina populacije no dobro
Razlika između opuštenog i nadignutog kurca je između 2 i 4 puta, ne zaboravite na to.
Haha upravo je objavila kako ona picka nije njena jer ima mladez na tom mjestu hahahah kakvu intimu dijele jebem ti kolje
Dole neki lik napisao "mozda ga je vranjes pojeo dok ti je lizao" hahahahaha
hahahha
хахахаха и то веома карактеристичан
hahaha jel moze neko da mi objasni citavu ovu situaciju ukratko presmesno mi je sto je popizdela ovoliko
aj ti plidu najmladji si
Njoj je ionako mozak polni organ, zato je i jebe u mozak ovaj lik, inače se ne računa.
Glupane karleusa je snimila jedne od najboljih pesama koje meni ce zauvek ostati u secanju, kao npr. manijak tako da ja karleusu nevidim kao seksualni objekat vec i kao jednu od kvalitetnih pevacica.