Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Uh ne znam cije su sise al bi ga ja tu provukao ko mojsije jevreje
https://i.gyazo.com/39875a749b8280434c07466f918400b6.png
глупа курва спрема јој се потоп бедница надам се да ће бити разапета јадна њена деца јој
оклен вадите експлицитан садржај јебем вас
Ubica je JK jbg ova picka gore je radjala
мада ово што Бохксер каже добра пичка у тим динама, па ок добра и пластика игрс ту неку улогу самокажем
Hahaha a ova slika gore usta ko da je bekvalceva
http://tracara.com/wp-content/uploads/2015/12/Jelena-Karleusa12-e1451404856737.jpg
pogledajte nos, identican specificni nos, s tim da se na ovoj slici jedino jasno moze videti brzim guglanjem da nos lici na ovaj iznad
Glupan najbolji detektiv sig
глат
Већи скандал од Северинине порњаве. Добро ће ово доћи народу да заборави мало на глад и лоповлук
ne volim kad vidim da neko laze pa sam izdvojio 20min da razuverim bar ljude ovde da ne veruju glupoj kurvi, + jadna deca koja su stradala zbog kampanje za izbegavanje vakcinacije nje i njoj slicnih, najgori sljam koji postoji i govno od osobe
Treba neko ko glupan da se kriticki osvrne na ovaj slucaj dosta je zajebancije po komentarima ispod njenih objava. Ovako fino izneses na stol slucaj i rijesis ga tap tap nema tu puno palamudjenja i prepucavanja.
А ко да овдје уопште треба неко ријешавање. Све је јасно ко дан, курва умире курва гасисе
Svakog cuda 3 dana dosta, ovo je vec sutra stara vijest i svjesni su toga svi al ovim prepucavanjem samo bjezimo od stvarnosti. Ili jesi ili nisi (Lav) nemoj mi tu zavlacit pa nismo mi budale koga boli kurac na kraju krajeva za mnoge si kurva svakako
а и за многе је идол реално, пуни дивууу
Iskreno mislim da lik nema razloga da se stidi ovog kurca i da to svi ovde znamo
potrebna je analiza jos podrobnija od moje da ne moze da se odbrani svojim lazima, uglavnom sam indiferentan sto se tice i vlasti i svih poznatih licnosti boli me kurac, ali kad vidim da milion ljudi neko pravi budalama moje je misljenje da im neko treba otvoriti oci i pokazati koliko su glupi (naravno to je mlacenje prazne slame ali dobro), u najboljem slucaju ce joj popularnost malo strmeknuti da ne bude bas ona idol ljudima svojim bolesnim regresivnim stavovima
njene objave gde svakakvim uzasnim recima naziva razne ljude i govori im da su NACISTI bez osnova su materijal za tuzbu po mom misljenju i treba joj ukinuti sve mreze gde pokusava da klevece i truje omladinu kojoj je lako iskriviti stavove
Бар дупло више ми је драго што се све ово десило из разлога што је Керуша постала биљојед и ждерач целулозе. Ај сад промовиши секту па очекуј да те неко слуша пизда ти материна
Korektan kurac, pao dole neka poluerekcija kad se digne još 3 cm na to nekih 16 laganih
Meni je pobeda nešto drugo
Karleuša je bila ošta na jeziku reči su joj imale težinu itd e sad na svako njeno talasanje na tviteru tipa naleteće neko iz čović polja da joj bez i jedne reči okači ispod tvita sliku njene pičke i oduzeti joj argumente šahmat
Kako će s time izaći na kraj to me zanima