Greota da Boro ode pre Edina. Jes da sam ga opako namrzo poslednjih godina ali biće mi baš žao kad bude umro jebemga usta prodana
njaaah i raznorazni jugosloveni su ga otpratili kad e reko da je cetnik 90ih
a ovo sa snsom jbg, isto bi radio biznis i sa ds-om (balasevic) ne treba to primati ksrcu
Jos ovde se prodo
Biće bolje cara viče
Za mene je umro jos pre nekih petnajs godina, samo cekam da patolog zvanicno potvrdi. Godinama ga zovem pokojni Bora.
Al kažem, biću 100% tuyan kad umre
Meni od tih top likova iz detinjctva najveca frka za del boja al svakako bio bi tuyan i za balazsa sam bio tuyan
хахаха балашевић агент усташких служби драго ми је што је крепо панонски говнар а бора мора да живи а пре њега да крепа нпр дино мерлини
ајде бре динко шакић живео до пре 15 година
Sta ste se okomili na dinu merlina
шта ради овај телеграм дуров мајмун по француској јесе усро КГБа па пребего у слободноумни демокрацки западни свет ахаххаха
Moye merlin al jos jedno 50puta napuni jarenu
а може и емир хаџихафизбеговић ваљда сам убоо презиме
Ovo za telegram imao francusko drzavljanstvo kae sledeći je
M A S K A S K
л о л није следећи маск наранво
Mogo bi mask unwoke je podrzava trampalea i kmecao je oko ovoga
ма хахахахаха никад
Ne volimo ga iz raznoraznih razloga i čekamo da umre pa da se raspali roštilj s društvom na Grzi uz prikladan vatromet
https://ibb.co/crgd6J3
Dogodineee
Sacam prvi put video ovo, jbt mogo bar zadrzi edin jebo ga pas seljacki
Ovo u ranku behljulja behljuljevica bekia bekica moram dam neko ime da se dopadne svima da ne budem bogumilski ljakse
Jamezdin kurtovic vaib el real ovo jos radi za bosnja trziste
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Greota da Boro ode pre Edina.
Jes da sam ga opako namrzo poslednjih godina ali biće mi baš žao kad bude umro jebemga usta prodana
njaaah i raznorazni jugosloveni su ga otpratili kad e reko da je cetnik 90ih
a ovo sa snsom jbg, isto bi radio biznis i sa ds-om (balasevic) ne treba to primati ksrcu
Jos ovde se prodo
Za ideale ginu budale
Fabrike truju okolinu
Kreteni dižu bune i ginu
Biće bolje cara viče
Za mene je umro jos pre nekih petnajs godina, samo cekam da patolog zvanicno potvrdi. Godinama ga zovem pokojni Bora.
Al kažem, biću 100% tuyan kad umre
Meni od tih top likova iz detinjctva najveca frka za del boja al svakako bio bi tuyan i za balazsa sam bio tuyan
хахаха балашевић агент усташких служби драго ми је што је крепо панонски говнар а бора мора да живи а пре њега да крепа нпр дино мерлини
ајде бре динко шакић живео до пре 15 година
Sta ste se okomili na dinu merlina
шта ради овај телеграм дуров мајмун по француској јесе усро КГБа па пребего у слободноумни демокрацки западни свет ахаххаха
Moye merlin al jos jedno 50puta napuni jarenu
а може и емир хаџихафизбеговић ваљда сам убоо презиме
Ovo za telegram imao francusko drzavljanstvo kae sledeći je
M A S K
A
S
K
л о л није следећи маск наранво
Mogo bi mask unwoke je podrzava trampalea i kmecao je oko ovoga
ма хахахахаха никад
Ne volimo ga iz raznoraznih razloga i čekamo da umre pa da se raspali roštilj s društvom na Grzi uz prikladan vatromet
https://ibb.co/crgd6J3
Dogodineee
Sacam prvi put video ovo, jbt mogo bar zadrzi edin jebo ga pas seljacki
Ovo u ranku behljulja behljuljevica bekia bekica moram dam neko ime da se dopadne svima da ne budem bogumilski ljakse
Jamezdin kurtovic vaib el real ovo jos radi za bosnja trziste