Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
nemam stalker ni nase ni hrvatske samo srpske znam, evo pokusavam da se sjetim dobre voditeljke van srbije i ne pada mi na pamet nijedna
Sve se oblace ko tetke, veze nemam iskreno
sarajevo otprl najvece leglo govana u ex yu kad malo bolje pogledas nigde mejmuna ko iz sarajeva
uh sarajlije baš teška govna msm uglavnom ti iz glavnih gradova budu goveda bezobrazna ali sarajlije su mi katastrofa, imam užas iskustvo s njima, nevezano za etnicitet mogu biti i hrvati i srbi i crnci
real kad pogledas srpsku politicku scenu nisu nas napastvovali neki banjalucani nego sarajlije bukv, najgalsnija gamad ikad bukv pola vlade ove sns iz sarajeva
Zamislite onaj meme Judgmental Volturi i dole piše Sarajlije, e to sam vam poslao ljubomorne dushe!!
obj pasivno ste agresivni zaebanija kategorija od jovora
jovori nude cvece ujedinjenje gradove trgove ovaj plidu kmeci oko zp nakon dva sata dodje ti sa spikom fazon nema tu bosnjaka lol
o cemu pricas prijatelju ovo ide u svesku kao jos jedan u nizu fejlova
I Tadic ti je rodjen u Sarajevu, ali nije živio u SA zato je možda manje govno od ostalih jel to ?
jest al ziveo je sa sarajlijama odgajali ga, koncept je u pitanju to je neka poenta
ko mali seseljev stoe sjeban iako ima kucu na surcinu
Ali bilo je i avantgarde kao sto je vojo dimitrijevic a mozda i tvoj dragi kusturitza
to ti pliduu ko ona prica o jungle book-u
jednom mejmun uvek mejmun jbg
kustella je van klase, on je sam sebe isfurao nije mu trebao beograd taj bi pricu napravio u bilo kom sisitemu...otidji na mecavnik pas vidis koji toj lajfstajl...ne treba pisati po takvim pricama
Ok, zaglibili ste već solidno
jebaj ga ucim plidua na svm poljima da sam pametan do sad bi neku kintu uzimao
ovako ni on ceni el e gratis pametan decko lol
Nije mi lako manijace, jos cara odigrao dzoker pomoc prijatelja, uletio hezno, sibaju me ispod pojasa..
ajde pliduu moyda je malo hriscanskija pesma ali jebaj ga sad
https://youtu.be/i_SQA_s7Xbw?si=0S1bK6XL1Mxd-xsi
bolja varianta real
https://www.youtube.com/watch?v=Z3ISrEGzLss
Nije losa, pocetak mi se svidja al kasnije ovo kmecanje i kletve to mi je beze
toe zato sto pognutu glavu sablja ne sece dragi plidulle