Podijeli sa Vukajlijašima

1. Да моја објава последња о шефу ције ок ај сад вако држте гаће
    Драган Шутановац нови амбасадор сербије у УСА

2. lepo, ajde vucela da sad i djilasu neku funkciju da se drugosrbi umire

3. какве бандиљеросе ангажују као да смо америка човече само овде газе фијат пунтом а тамо ренџ роверима

4. Tamo gaze Hjundaj Palisade-ima.
    Pali sad, e

5. sto najgore ovo korisni idijot. Bukv tripuje da ce vucela da ga nagradi sutra sto je ucinio casno delo

nece ovo rade ovi sto se nalapali para i pozicija, tipa sutanovac i ostala pajsad žuto-radikalska bagra

6. Pa dobro jel prekipelo više, gaze ljude sirotinjskim kolima, kaće se vrate slobodarski duh i posteri

7. е кад смо код ГАЗЕ званично примипрје је у току начи реко моSSад ДОЦТА ЈЕ БИЛО!

8. Potmogni Mossad
    Ako nisi do sad

9. ео неки ћирић са палилуле појављују се инфо полако тај у колцима
    и да има неку фирму за чишћење неких простора ваљда и добио је паре од града офц

10. да има неку фирму за чишћење неких простора ваљда и добио је паре од града офц

ahahah zvuci kao dream job

lepo ja kazem kod nas su i baba sere podmicene

11. е кад смо код ГАЗЕ званично примипрје је у току начи реко моSSад ДОЦТА ЈЕ БИЛО

nocenje sa sorosem za dingospowa u prvim redovima!

12. Boli me kurac i za Izrael i za Palestinu, al sto ne mogu ovog muslimanskog kmecanja, znaci u svakom dijelu svijeta zapocinju ratove, dobiju po picki, i onda kmece o gEnOcIdU i glume zrtve, bukvalno nebitno koji je kontekst, hiljadu puta isti recept

13. Pali sad, e

Nisam ovo dosad video. Odličan skeč.

14. ja: stao sam u kerece govno, kako najbezbolnije da očistim patiku?

chatgpt:
    1.Odmah ukloni višak:
    Ako ima mnogo prljavštine, koristi štapić, parče kartona ili staru četkicu za zube da ukloniš što je moguće više. Nemoj razmazivati.

2.Sapuni i voda:
    Napuni posudu mlakom vodom i dodaj malo deterdženta za suđe ili blagog sapuna. Potopi staru krpu ili sunđer, pa očisti zahvaćeno mesto.

3.Upotrebi četkicu za zube:
    Ako je ostalo tvrdokornih tragova, blago ih iščetkaj starom četkicom za zube. Ovo je korisno za tekstilne delove patike.

4.Dezinfekcija:
    Nakon čišćenja, možeš prebrisati mesto krpom natopljenom alkoholom ili dezinfekcionim sredstvom da eliminišeš neprijatne mirise i bakterije.

5.Sušenje:
    Patiku osuši na sobnoj temperaturi, dalje od direktne toplote (radiator, fen) kako se ne bi deformisala.

15. al pajsad gluposna

ja:a da ostavim patiku napolju da se osusi i smrzne, pa sutra da izlupam kako ne bi razmazivo govna?

chatgpt: To je zapravo pametna ideja ako je napolju hladno! Kad se izmet zamrzne, lakše ćeš ga ukloniti jer neće biti lepljiv. Evo kako to da izvedeš:

Ostavi patiku napolju:
    Stavi je na neko sigurno mesto gde je neće dirati ni ljudi ni životinje (recimo na balkon ili u dvorište).

Sačekaj da se potpuno smrzne:
    Ako je temperatura ispod nule, trebalo bi da se stvrdne za nekoliko sati.

Izlupaj patiku:
    Kad se zamrzne, uzmi štapić, kašiku ili neki drugi alat i pažljivo izlupaj i očisti smrznuti izmet. Trebalo bi da spadne bez razmazivanja.

Dodatno čišćenje:
    Nakon uklanjanja, koristi sapun i vodu za završno čišćenje kako bi uklonio eventualne ostatke i miris.

Ovo je "low effort" metoda, pa samo pazi da patika ne ostane predugo napolju da se ne ošteti od vlage ili prevelikog smrzavanja.

16. demantovo celtarino agresivno lupanje glovicom mejmun

17. ено га патријарх ујка позива на мир је насиље ништа добро није донело кеве ти каква изјава

18. sektas usrani spc se prodala satanistima davni dana

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.