Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Onaj kamenofil da ne pricamo taj bi tri bulje dao za neki malo bolji rank
Prajm poceo 2017-18
Ono kad si ti pisao KOBJASNIOOOOO, tad bilo mračno doba
Cara walked so that Plidu could run
e plidu ne seri kobjasnjavanje i lupanje po cili ima tatabanja vaib i danas
Smole Kameni Mesni Plidu era >>> Armin Pseto Fender Maestro era >>>>>>>> IPČE BOGOTAC era
Dandare era je i dalje bolja od kobjasn ere, ali ne tako kao ovo danas što imamo (ništa)
Iskr meni najjaca koronka era to zlatnim slovima treba ostane upisano u true istoriji forumasenja
Korona po meni i jeste bila zadnji elektrosoker u ozivljavanju sajta
Peki d džem
uvek su neka velika globalna desavanja privlacila ljude da se vrate ovde na forum, zadnji put korona, pre toga karleusina picka i emisija kochenje... sad vise ni to ne funkcionise, evo ruska vojna operacija ni da ih dirne
Zakmecace forum kad rujani izadju na dunav
bice im zao sto su ih ovako bedno ispratili
vidim jede govna pliduu na chatu urac kurac palac
pliduu mucki provokator
kae plidu cara koristi pepsija isto kao sto je koristi urca lol. ali KORISTI hahaha
ovde cim kaes dve tri lepe o slobi drugosrbi i plidui povampirisu na max
Nisam ja to rekao caro, provjeri da nije neko drugi jer sam i ja procitao to ali ne sjecam se da sam napisao
Za pepsija sam mogo reci ali sumnjam da bih se sjetio urca
onda je jebac kad vas branio kacte kmecali na max lolo
sve mi ovaj kajzen poremetio ne mogu se setim ni koja tema bila sve teme je izmesao i pretvorio u kašu
pliduu sta si to blagoizjavio o meni nekrstu jedan