Podijeli sa Vukajlijašima

1. ne znam kako,al zadrzao sam oko
    lezim i igram se s kerom,dajem mu da mi glodje glavu,rame i sve to,a onda me zunuo shapom u oko,tacno sam mu osetio kandzu na oku,kako imam oko citavo sad,to ne znam da objasnim...

2. upravo jedem čokoladnu bonžitu i čini mi se da su sada nešto tanje i drugačijeg ukusa uskoro će decembar

3. Ako neko hoce, imam jednu bhut jolokiu viska, za seme, djaba ako je iz bg-a, ako nije mogu da saljem, al' da plati dostavu...

4. A jes dobra guzulja, aukurac...

5. Treba ucutkati starije generacije! Mada, ovaj clanak mi ne odise previse cinjenicama, vise je kao stereotip, ima stvari sa kojima se slazem, ima stvari koje nemaju logike.

6. Pa ipak je članak u novinama, nije apsolutna istina, ali ima logike dosta i dobrih stvari. Što bi se reklo: "Tera na razmišljanje" :)

7. Има ту доста ствари које су вероватно тачне. Треба људи да прочитају ако су незадовољни каријером. Мада опет ми некако у фазону, "ломи кичму, то је здраво за тебе." Иако не верујем да је то била идеја текста.

8. Nije to baš ideja, ali realno nije daleko od istine. Usrali su decu sa "everybody is a winner", "no child left behind" i "you can be anything you want". Svi su mamina i tatina zlata...

9. Nije to baš ideja, ali realno nije daleko od istine. Usrali su decu sa "everybody is a winner", "no child left behind" i "you can be anything you want". Svi su mamina i tatina zlata...

Управо то, јебо матер има да их наштанцујем десеторо па нема нико да буде посебан све да је Тесла маму им малу безобразну балаву. лолло

10. Usrali su decu sa "everybody is a winner", "no child left behind" i "you can be anything you want". Svi su mamina i tatina zlata...

+1, tako deca postaju govna od ljudi, zaslugom roditelja. Carlin u ''it's bad for ya'', ako se ne varam, maestralno objašnjava upravo ovaj ''fenomen''.
    Odličan članak btw, pogađa vitalne tačke problema.

11. Jes' lik kobjasnio, al' samo da kažem koliko bih onu Eminu Jahović bio mlitavim kurcem po čelu, i da dobijem priliku za to ne bih se kupao mesec dana da pride i smrdi kao crklo jare, koja raspala isfejkirana kalamfurčetina.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.