U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
premoćno
jbt, zamisli imaš ovakav aparat
Onda bi konacno mogao viditi svoj kurac...
Koliko meni ovake izjave idu na gonade.
Prvo, treba ti bilo koji P&S aparat. Ovaj konkretno mores kupis za par iljada dingera. Helios nije ni 50$ koliko na linku kazu, vec je 1000 dinara ako ti je hitno i oces da ga dobijes odma sad odma. Ako oces da ga dobijes u roku od des dana, onda je 500 dinara. ovo crno okolo je tvrdji papir i selotejp. Mos isto duradis i sa telefonom, al je zajebano zalepiti skalameriju za teljefon i spreciti curenje svetla.
http://tobejust.com/copy-muhammad/muhammad_assets/Map-Arab-Countries-Against-Israel.gif mapa koja pokazuje koliko je izrael najebo
Kakvo je stanje u vecini zeleno obojenih zemalja, pre ce biti obrnuto.
velika prednost im je to sto su brojcano nadmocniji mnogo...i to sto su skroz ludi...boli ih kurac za ovozemaljski zivot,cak sta vise jedva cekaju da poginu sjebavajuci jevreje....matori,ne moze biti lako nikome ko je okruzen s OVIM...mislim ono,mozda nece pobediti,al izrael je svakako najebo...a i stanje u izraela,sta kao mnogo je bolje?...ljudi dele vodu za pranje cmara,jer je imaju jedva...
Zeznuto jeste - vrlo, ali sama boja nije presudna.
Arabija je orijentisana više ka USA.
Izrael je već jednom izrokao okolne zemlje u ratu.
Zeleni se rokaju međusobno.
Ukratko: Izrael "JEMEN", a ovi OMAN.
(Jbg, morao sam.)
najbolje je onim malim drzavicama...njih boli kurac za sve,niko ih ne dira,nikoga ne diraju,po citav dan bleje i zajebavaju se...vidi ove al su u kurcu i to ne samo ove sto su obojene,nego bas sve na mapi lolo
nisu od juce okruzeni njima.da su mogli,sjebali bi ih odavno.
http://www.boredpanda.com/americans-place-european-countries-on-map/
плач
i za bosnu znaju vise nego za nas...
pa nije tolko strašno, realno. mi bismo isto prošli kad bismo upisivali države u kartu azije
hahahaha
ma nije strašno uopšte
al ja sam samo balkan gledala
i smiješno i tužno je
prosli bi lose kada bi one sovjetske republike pisali.ne znamo ni da postoje.ostalo je relativno poznato.
Ај ви обележите сваку америчку државу.
daj mapu
ozbiljno
prao da vam kažem, ni ja ne bih baš potrefio raspored ovih latvija i estonija
to bi jos i nabo,al one "zije" i "stane".ima ih k'o kuraca onlajn.
joj, jedva čekam da odem u ameriku da se kurčim
znam njihove savezne države bolje od njih, mater im
ajde gde je tenesi, bez gugla?
bliski istok je zajeban i podno rusije...ima gomila tih nekih malih tunguzija za koje pola ljudi nije ni čulo