Podijeli sa Vukajlijašima

1. razumes, isto je na kraju, ali drugacija je malo svest kad znas da imas platu od 300€, kraj price ili kad znas da ti je plata 600€ a od toga 300€ svakog meseca dajes nekome za nesto.

onda se odjednom i budala zainteresuje, cekaj bre, sta placam ja to, daj da vidim.

2. kad vi cujete plate na zapadu 100000€ godisnje, odma da znate, nije to ono sto nosis kuci, nosis 50-60% toga.

ali ti na svakom platnom racunu stigne, ovom si dao ovolko, onom onolko, nesto je obavezno, nesto ne, ali i to obavezno ce da se promeni za god dana, ako neko uzme i pocne da trosi na gluposti. razapnuce ga raja zacas, ne daje im male pare.

3. u poresko kad odes, nema redova, sedis dok pricas sa sluzbenikom, nude te kafom i smeskaju se ko da im ti placas platu. sto i jeste.

4. Celte, jel mozes da mi kazes kako u Evropi gledaju na strukovne inzenjere?

5. ali ti na svakom platnom racunu stigne, ovom si dao ovolko, onom onolko, nesto je obavezno, nesto ne, ali i to obavezno ce da se promeni za god dana, ako neko uzme i pocne da trosi na gluposti. razapnuce ga raja zacas, ne daje im male pare.

Одавно је сваки послодавац дужан ово да изда запосленима. Ја имам и за сваки бонус и за сваку плату колико је отишло на који рачун.

6. Ja se sve slazem Celt, i jedva cekam. Moj veliki problem kao poslodavca je upravo zakon o zaposljavanju. Ja radnika primam jer mi treba, a ne zato da bi njegovi doprinosi koje mu ja placam bili korisceni za isplatu sadasnjih plata i penzija. Jer sada poslodavac moze i da ne plati radnika, sto mnogi i cine, i sve je u redu sto se drzave tice dok god placa poreze i doprinose za njega. A njega ako se seti na 1. Maj-seti.
    I ja sam za to prvi da se zna gde i za sta idu pare. Ali sam bojim se u manjini.

7. Zabranjen humoristički program na radiju B92 Darmar:

https://www.facebook.com/mentalnorazgibavanje

8. То су опасне фреквенције!

Нисам слушао никад те ликове. Је л' зна неко кога су прозивали?

9. Svakog, kao nekad indeksovci, ali isto duhovito i s merom (doduše na ivici zajebavanja).

10. Još malo pa će opet početi da ubivaju novinare olololo

11. Nema objašnjenja ni kod njih, ali su im obrisali i sve prethodne emisije sa sajta B92...

12. citam nesto prekinuli ih u pola recenice.
    stase desava, dajte de mogu da poslusam neke od poslednjih emisija, vidim da je kanal na b92fm mrtav.

13. Је л' зна неко кога су прозивали?

zar postoji uopšte više iko osim picoustog

14. cuo sam da peva za dzaba.
    nego, dajte informacije za ovo razgibavanje.

15. Пре је било кад немаш де за дочек боли те уво, одеш на трг... Сад нема ни то. И после ми реци да смо напредовали у било ком погледу! АЈДЕ ДЕДЕР РЕЦИ МИ РЕЦИ!

16. cuo sam da peva za dzaba.

A mi smo veverice.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.