U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Aj ako mozete, udarite jedan lajk ovde (DOLE LAJK, a ne gore desno)
(http://apps.facebook.com/glenisk_tunes/entries/655) :)
Nece nista da vam izlazi posle po stranicama i to, ne sekirajte se.
Jes' trulo sto ovako beskrupulozno koristim datu mi funkciju, al dobar mi drugar od malena. :)
Inace radi se o konkursu za dzingl za reklamu neku na radiju ovde u irskoj, pa se on prijavio.
Imaš li obraza? :D
Nije neko sranje, pa sam kliknuo eto... ali i dalje obraza nemaš :D
znam. sramota me :)
kliknuo bih, ali nemam profil...
Ево, ако ти нешто значи, ово је први пут у животу да лајкујем нешто на фб-у... Рачунам да ће неко да узме неку кинту, па ако, боље да је неко наш, него "њихов". :)
Hahahha peki napravio fejsbuk :D
Да бре, па има већ месец и по дана, да си ми ти жив и здрав. :)
Pa da kako sam saznao da peki ima fejzbuk, ja moj profil obrisah. Lololo :) jebi ga Kelte rado bih klikno to dugme, pogotovu zato što promovišeš nekog drugog, a ne sebe ali eto, nemam fejz, i peki je kriv za to. Peki pravi dupli na fejzbuku i lajkuj umesto mene.
Ja mislio da nemaš :)
Јебига Реме, ти покушаваш да пратиш тренд, и мислиш да ћеш да будеш кул као ја ако немаш фејсбук. :) Фора је у томе што сам ја и са њим кул. :)
lajkovah. nadam se da ce tvoj decko da pobedi celte
Ja sam najkulji momak sa fejsbukom ođe :)
Loodex
Смем ли са више налога да лајкнем?
Да не проверавају ај пи, па да га дисквалификују? :)
E Peki ja jesam kul. Ja sam jedina osoba koja je bila banovana sa Fejsa. Jes da je bilo samo na par dana al brate jebi ga. I imao sam dva profila, pošto sam otvorio drugi kad su mi ovaj banovali. Lolololo
smes mila ako te ne mrzi.
fala ljudi :)
ja sam kliknuo sa ženinog profila..el se to računa?
Racuna se duplo
r
el da ga kačim na stranicu?