Ко последњи, чисти шпајз (102)

1. Eve me Jaco-otkazala časove,sin mi dobio neki virus,pa tako.. :/

2. Jašta nego fina... :) Sad si naučio, i mojne da zaboraviš, ščuo? :)

Ma L@ki je čudo! :)
    I ja sam se smejala tom delu.
    A kako je vešto izvrdao da proglasi pobednika... On sam ne zna je l' se više divi sebi ili tebi! :))

3. On sam ne zna je l' se više divi sebi ili tebi! :))

hahahahaha, to i ja mislim. :)))))

4. E, nema, pravi ste! Kako znatre šta volim!
    Da me neko tera sad da biram između čokolade i te torte, lepo da se upucam. :)
    Nego, pekky, fali parče, ko mi uzeo, m? :)

Joooj, Gogo, pa je l' baš, baš bolestan? :/ I koliko on ima godina... Pitah jednom, al' zatrpaše post pa nisi videla. :)

5. Vidiš, Jacka. Da nije mene, ne bi ni dobila tortu...
    Gogo, koji virus ti je zakačio sina?

6. Uskoro će da napuni 10 godina :)
    Nije baš,baš,ali on kad prdne pogrešno ja izbelim od straha.
    Blesava sam majka,šta da kažem.

7. Uuuu, gadan virus je i mog brata uhvatio, danas mu je malo bolje, samo se nadam da neće na mene da se prenese. :/

8. Ћао ћао... шта радите?

9. Ma,boli ga grlo,sav je zaptiven,a ionako ima hroničnih problema sa trećim krenikom i tako.. :/

10. Aaahahaahahahaah Gogo, gde ti padne to na pamet?! :)
    P jbg, valjda vi sve tako... Nije ni moja ništa bolja... Valjda jednom budem razumela. :)

E, a znaš da sam skoro gledala porođaj... Uf... Bogami sam prestrašena!

Ma, Kiko, da nije tebe on ne bi ni verovao meni da sam dobra. :)

11. Porođaj je gadna stvar...

12. Pa kad je tako! :))

Nije Jaco to strašno-to je prirodno.
    Strašni mogu da budu samo lekari ili babice koje mogu da ti pomognu ili da te pošalju u večita lovišta..:O

Ja probala jedared i ostado' na tome.

13. Ništa, madafaka. Samo sam te pozdravio.

14. А Гога баш зна да орасположи...

ili da te pošalju u večita lovišta

ЕДИТ знам Кико зајебавам те! :Д

15. Jacka, samo da pitam: ne moram da skočim u mašinu za mlevenje mesa?

16. Ma gadna, gde nije... :/ Sreća tvoja, nemaš mnogo ti tu šta... Tvoje da se napiješ, i doviđenja, prijatno!

Sve meni to, Gogo, đuture, mnogo zaguljeno... Evo me opet znoj oblio! Od tad i spavam s prekrštenim nogama! :)

madafaka, ćaos!!! Sorry za juče, ti mi se javio, a ja nisam registrovala... :/ :* Šta ima?

17. Sve meni to, Gogo, đuture, mnogo zaguljeno... Evo me opet znoj oblio! Od tad i spavam s prekrštenim nogama! :)

хахаахахахахахахахахаха
    већ сам заборавио на то јацка, нема ништа, сутра опет у школум а баш ми лепо дошло... нисам ишао од Светог Саве... сем пар часова... :)
    код тебе?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.