Ко последњи, чисти шпајз (102)

1. Eve me Jaco-otkazala časove,sin mi dobio neki virus,pa tako.. :/

2. Jašta nego fina... :) Sad si naučio, i mojne da zaboraviš, ščuo? :)

Ma L@ki je čudo! :)
    I ja sam se smejala tom delu.
    A kako je vešto izvrdao da proglasi pobednika... On sam ne zna je l' se više divi sebi ili tebi! :))

3. On sam ne zna je l' se više divi sebi ili tebi! :))

hahahahaha, to i ja mislim. :)))))

4. E, nema, pravi ste! Kako znatre šta volim!
    Da me neko tera sad da biram između čokolade i te torte, lepo da se upucam. :)
    Nego, pekky, fali parče, ko mi uzeo, m? :)

Joooj, Gogo, pa je l' baš, baš bolestan? :/ I koliko on ima godina... Pitah jednom, al' zatrpaše post pa nisi videla. :)

5. Vidiš, Jacka. Da nije mene, ne bi ni dobila tortu...
    Gogo, koji virus ti je zakačio sina?

6. Uskoro će da napuni 10 godina :)
    Nije baš,baš,ali on kad prdne pogrešno ja izbelim od straha.
    Blesava sam majka,šta da kažem.

7. Uuuu, gadan virus je i mog brata uhvatio, danas mu je malo bolje, samo se nadam da neće na mene da se prenese. :/

8. Ћао ћао... шта радите?

9. Ma,boli ga grlo,sav je zaptiven,a ionako ima hroničnih problema sa trećim krenikom i tako.. :/

10. Aaahahaahahahaah Gogo, gde ti padne to na pamet?! :)
    P jbg, valjda vi sve tako... Nije ni moja ništa bolja... Valjda jednom budem razumela. :)

E, a znaš da sam skoro gledala porođaj... Uf... Bogami sam prestrašena!

Ma, Kiko, da nije tebe on ne bi ni verovao meni da sam dobra. :)

11. Porođaj je gadna stvar...

12. Pa kad je tako! :))

Nije Jaco to strašno-to je prirodno.
    Strašni mogu da budu samo lekari ili babice koje mogu da ti pomognu ili da te pošalju u večita lovišta..:O

Ja probala jedared i ostado' na tome.

13. Ništa, madafaka. Samo sam te pozdravio.

14. А Гога баш зна да орасположи...

ili da te pošalju u večita lovišta

ЕДИТ знам Кико зајебавам те! :Д

15. Jacka, samo da pitam: ne moram da skočim u mašinu za mlevenje mesa?

16. Ma gadna, gde nije... :/ Sreća tvoja, nemaš mnogo ti tu šta... Tvoje da se napiješ, i doviđenja, prijatno!

Sve meni to, Gogo, đuture, mnogo zaguljeno... Evo me opet znoj oblio! Od tad i spavam s prekrštenim nogama! :)

madafaka, ćaos!!! Sorry za juče, ti mi se javio, a ja nisam registrovala... :/ :* Šta ima?

17. Sve meni to, Gogo, đuture, mnogo zaguljeno... Evo me opet znoj oblio! Od tad i spavam s prekrštenim nogama! :)

хахаахахахахахахахахаха
    већ сам заборавио на то јацка, нема ништа, сутра опет у школум а баш ми лепо дошло... нисам ишао од Светог Саве... сем пар часова... :)
    код тебе?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.