Ко последњи, чисти шпајз (102)

1. Ijao, ala si me zeznuo! Bitango mala! :P :)

2. hihihi
    EDIT: a čekaj, što ne voliš Čelsi!

3. Ne volim te klubove sa puno nula što pokupuju valjane igrače umesto da ih sami stvore, a ne urade ništa. I još ovi sede na klupi. Eto... :)

4. Ja ne volim fudbal!

5. Велики клубови ретко стварају ваљане играче , обично се такви утемеље као играчи у јужној Америци или у нижеразредним клубовима а у великим само постану познати.....

6. E pa Čelsi je da znaš kupio Terija, Lamparda, Maludu, Kalua, Mikela, Alexa (Roben svojevremeno, pa i Beleti) dok nisu bili tako dobri i poznati...
    Ivanović takođe, sada Luiz...
    i Drogba je sad na vrhuncu, a kad je došao iz Marseja bio je malo više nego prosečan...
    e sad Anelka, Govno od Toresa i još neki su došli kao već kompletni igrači...
    a da ne pominjem
    Džefrija Brumu, Džošuu MekIkrana, Borinija... ima ih još...
    Čelsijeva deca...

7. E, a vidiš ja volim borilačke veštine. :/ Jedini sportovi koje ne volim. I ona klizanja i gluposti, ali to ako me pitaš i nije sport!
    Sve sa loptom volim. :)

L@ki, Arsenal mali klub? O'š sad da ti zovem stormu? :))

8. Jacka, zašto se ljutiš? Ja sam se samo izjasnio...

9. Рекох ретко , што не значи да их нема..... са изузетком Арсенала наравно , они су фабрика играча....

10. Nisam se naljutila, daleko od toga.
    Samo sam izanalizirala šta volim a šta ne. :))

11. jacka, je l igraš PES?

12. Ne igram. :)

Pa nisam baš toliki dečak. :))

13. Samo pitam...
    i nije PES samo za dečake...
    idem ja da igram PES, Master Ligu s Čelsijem...
    ćao svima... ♥

14. PIČKU 'EBEM STALNO! :)

15. ŠALABEJBERU NE ČIRAŠ DEFINICIJE U POSLEDNJE VREME!

16. To, Šalabajzeru! JA JEBEM MNOGO JAKO!

17. Sad sam pročit'o 40 - ak i nemam snage više...aj linkuj da lajkujem, da se ne zajebavamo :P

18. 3500 Postovi na forumu
    Jebo te evo me na 3500 postova na forumu. JEBEEEEEM

19. 7 nisam pročito, skor 5 - 2 ....Zadovoljan? :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.