Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Dub nam je vickast.
Znam Matriks, piše za pismene.
JA DANAS NE ČITAM I NE KOMENTARIŠEM!
HAHAHAHAHA kako me nasmeja! :D Dez Buri!
staklena, ti se nešto mnogo nameračila na me... juče si mi 3 puta rekla da me mrziš, a i danas si ofanzivna...
Ја сам КРАЉ
Nije istina, 2 puta sam rekla da te mrzim, treći put da padam u iskušenje da te mrzim opet. :)
Знате ли ви шта је то бон тон?Чуо сам да је много прецењена ствар.......то само џентлмени користе.......не будите џентлмени!
http://www.youtube.com/watch?v=ecaY3bogI6A&feature=player_embedded
Ma jest, neodoljiv sam...
staklena d hejter xD
Laki, vidiš kako me klevetaju ovi neupućeni?
Дес Лаки мајсторе
Што обрисаше дефку ?
Laki, ne moš ti onako sa remeom, on je ipak MMA, a ti si AMIN...
Ајде ХАКС
Ma sinoć sam igrao nakon 15ak dana hax sa Xeniom, a neki su se mnogo nafurali na rezultate...
Видим краљице , бесрамници ....
Хаха , ММА , е па ја сам К1 плус АМИН што ми даје огромну предност :))
Ајде мало Џанкс .... правим ја собу
Ајде, дај линк кад направиш :))
A ja ostajem sama na temi? :/
Tako ti i treba, kad cekas PRAVOG HAHAAHHAAHAHAHHA
Ma ne možeš ti sama ostati...
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA e neka si mi rekao.
ALI SVEJEDNO, JA ĆU I DALJE DA ČEKAM ONOG PRAVOG!!!!!