Ко последњи, чисти шпајз (102)

1. Чувај се чувај..

2. staklena, a jesi li ti legalna?

3. Laki, ti bi bio dobar u navlačenju konopca :) A dao bih ti šanse i u bacanju kamena s ramena...

За конопац знам да јесам , на једном мото скупу су организовали ово, мој тим је победио :) .......

4. Ако нађеш правог уопште :Р

5. Ћао, ћао... само да се јавим у пролазу :)

6. Džanki, šta ima loše u tome čekati pravog/pravu?

7. То електро
    поз Милоше

Има доста тога лошег.

8. Ja sam isto učestvovao u navlačenju konopca, u srednjoj, na nekom kampu, i moji pobijedili, imali smo dvije životinje... U slobodno vrijeme su se igrali sa drvima, balvanima i cjepanicama i pili bozu(ono piće od kukuruza)...

9. Još niste očistili??? E koji ste sporaći... :)

10. Ел приметио неко да је сељанка села наопако на мотор? трололо

11. Nema tog špaJza koji ja ne mogu da očistim...

12. Ја данас играо баскет умро сам

13. Laki svi su gledali u dupe, jebeš motor.

14. Eeee Džanki, Džanki... :)

15. Ja sam večeras pojeo dvije večere u menzi, prije zatvaranja... bio je to brzinski tovar, al' me u drugom krugu čekala pilećina sa pomfritom :D

16. Ја сам данас много бесан

ја бих да бијем неког

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.