Al' ste se raspisali, ne mogu da dođem na red od vas...da vas pozdravim i poželim laku noć. Aj pa tako.
Noć kumo.
aj laku noć...
Kaboom!
Pobeda!
Ma jok. Gde si Kika?
Evo, sad sam stigao kući. Šta ima?
Evo smorio sam se, danas sam bio na nekom ispitu i jedva prošao, a učio sam ko debil. Sutra moram da ustanem ranije da idem u dom zdravlja a mrzi me. Kod tebe?
Ja neću da učim! Imam Vukajliju, i dosta mi!
E ćao i zdravo, otišao sam.
Bio sam u nekom arčenju, a trenirao sam celog dana, sad se raspadam... Uskoro ću da se zakucam za krevet. Kako idu ispiti? Koja si godina?
Zdravo, Marcipan. :)
Ne idu pa stanu. Inače treća i poslednja na višoj. E sad stvarno zdravo.
ZOP!
Kika! Dobro jutro! :)
Dobro jutro, Mar! :) Šta radiš ovde ovako rano? :)
Probudila sam se oko 23h, pa se sada brinem... tako je uglavnom u poslednje vreme. Ne, neću da spavam do četvrtka! :)
Izdrži. Imaš Kikinu podršku. :)
Šta radiš ovako? Ima li šta novo?
Danas sam počela da trčim, mrzela sam trčanje do sada, ali mi je prijalo. Nije to tako loše, lepo ovo vreme, pa zato. :) Ti treniraš i dalje, naravno?
Treniram svakog dana. Danas sam se razvalio, još osećam umor. :)
Joj, kako je to lepo. Dobro je navući se na tu vrstu aktivnosti, bolji osećaj nego neki porok. :)
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Al' ste se raspisali, ne mogu da dođem na red od vas...da vas pozdravim i poželim laku noć.
Aj pa tako.
Noć kumo.
aj laku noć...
Kaboom!
Pobeda!
Ma jok. Gde si Kika?
Evo, sad sam stigao kući. Šta ima?
Evo smorio sam se, danas sam bio na nekom ispitu i jedva prošao, a učio sam ko debil. Sutra moram da ustanem ranije da idem u dom zdravlja a mrzi me. Kod tebe?
Ja neću da učim! Imam Vukajliju, i dosta mi!
E ćao i zdravo, otišao sam.
Bio sam u nekom arčenju, a trenirao sam celog dana, sad se raspadam... Uskoro ću da se zakucam za krevet. Kako idu ispiti? Koja si godina?
Zdravo, Marcipan. :)
Ne idu pa stanu. Inače treća i poslednja na višoj. E sad stvarno zdravo.
ZOP!
Kika! Dobro jutro! :)
Dobro jutro, Mar! :) Šta radiš ovde ovako rano? :)
Probudila sam se oko 23h, pa se sada brinem... tako je uglavnom u poslednje vreme.
Ne, neću da spavam do četvrtka! :)
Izdrži. Imaš Kikinu podršku. :)
Šta radiš ovako? Ima li šta novo?
Danas sam počela da trčim, mrzela sam trčanje do sada, ali mi je prijalo. Nije to tako loše, lepo ovo vreme, pa zato. :) Ti treniraš i dalje, naravno?
Treniram svakog dana. Danas sam se razvalio, još osećam umor. :)
Joj, kako je to lepo. Dobro je navući se na tu vrstu aktivnosti, bolji osećaj nego neki porok. :)