Ко последњи, чисти шпајз (102)

1. E da, tamo su najveće dileje u tom delu grada.

2. isti sam ti taki, samo iz igraonice. Ja kad budem spreman metnucu na temu da doletite da se okupiramo i da se gadjamo bombama

3. Električar - I šire brate, i šire.

Remac, mogli bismo d'organizujemo da svi čoporativno okupiramo KGB na primer. (Ako si iz Begea) U suprotnom, svakom svoje milo. :D

4. Šteta što su poskidali one klipove sa tjuba, ono je vredelo gledati.

5. u novom sadu sam ti ja, matrix igraonica majka. ajd jedno pitanje, bolja puska ak47-m4a1? : )

6. Bilo bi dojajno da vidim. Uh, kad se prisetim osnovne, koji su to pičvajzi bili... Ovde, u Filološkoj, sve neke budale. Isfeminizirani likovi / pederi, svega ima. Trebalo je ja d'odem u Teslu, k'o čovek.

7. U stvarnom životu kalaš je konza. U igrici, jbga dobre su obe.

E Prank, uvek možeš da se prebaciš.

8. Sve zavisi koja situacija. M4A1 na daljinu sa prigušivačem je nenadjebiva. AK47 na blizinu nema jačeg.

Električare, bih ja, al' kurac. Ionako su 'teli jedno 3 puta me izbace odavde. o.O

9. Hahah tamo je malo bolje što se tiče tih stvari. Nose se utoke i tako.

10. Prankmaster, mislio sam da si bolji igrac : )
    ak47 u svim situacijama bolji, samo ako znas kako treba pucati : )

11. Remac, kako kaže izreka - Degustibus non disputantum. :)

Električare, ja sam konstantno naoružan, 2 noža, i miran sam.

12. A ne, noževi su zabranjeni zakonom.

13. slab sam ja iz engleskog, nemoj mi te njihove izraze : )

14. Remac, to ti je latinski. :) Kaže - O ukusima se ne raspravlja. :)

Električare - Ko još u ovoj Srbiji pa i poštuje zakone?

15. HAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHA ONAJ LAKI NIJE NORMALAN, SAD SAM PROČITALA!!!! LAKI PIŠEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16. na cet nemojte da svracate, dopisujem se sa vrlo vaznim ljudima
    : )

17. Ja vas napuštam u cilju šire edukacije. :)

18. vid ovo, kus more, sta zakljucavate temu, ja hteo danas da budem zadnji :P :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.