Ко последњи, чисти шпајз (102)

1. Ma ja imam farmu toga, još da mi se povezati sa nekim udruženjem ribara, pa pokrenem biznis...

2. између 45 и 46 :)

Ајд да победим овде, па да завршим статистику.

3. Natnat, neće nosim te. Ubi promaja kroz nji'... :)

Ma opušteno, prepoznaćeš ti mene, ne sumnjam. Ako ništa drugo, ima se skinem i popnem na konja...znaćeš da sam ja. :))

A ako imaš soma jevreja, nosim ih u pozlaćenoj kutiji, da ih preuzmeš... :)

4. Opet se ti brineš za prepoznavanje.Jesam li ti rekla da sam napravila zastavu?

5. Ајмо ТАКАНАЦ

6. Neće da mogne... Pa ja ganjam da pobjedim od 70 i nekog izdanja, pa nikako...

7. Ganjam i ja bogumi. Al' mrka kapa.

8. ја сам најбољи у овој игри

9. Ma šta ima da se zaključava? Naši smo.

10. Aj ćut tu...ja makar ne pijem pre upoznavanja...nego samo pre vožnje. ;)

I neje to problem, sad.

Ljudi, imam jedan problem. Svi me nešto hvale u poslednja dva dana, šta da radim?

11. аххахахаха

12. Ako misliš da ćeš pobediti sa tim cerekanjem, varaš se!

13. Čo^, ima negde neka tvoja slika?

14. natnat je plavuša...

15. cao reme
    ja pobedjujem

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.