U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ja sam igrao CS dok sam imao kablovski, tako da uradi ovo sto ti messa savetuje ;)
pjer postoji neki problem sa verat i beotel linkovima kod samih provajdera i meni je na pola server ping prevelik da bih igrao a odem do igraonice, imaju perverzija dobar net. Tehnicki su problemi, ne zajebavaju te : )
Eo mesalina ja cu danas malo da pucam kanter, obavjesticu na temi kada dodjem, pa ako bucete tu da se malo krljamo.
Messa cepao sam kanter godinama...
.pokušao sa podešavanjima rejtova, gasim sve programe koji mogu da sjebavaju vezu, čistio komp iznutra od prašine (navodno moze i to da usporava), instalirao sto verzija jok.....neće.... -.-
Remac, mi smo sitna boranija, nema potrebe da se zagrevaš za nas :)
Evo mene opet. Na infosu. VratiJo se da zagorčavam temu.
remac i messa ima nas sad 5 aj dajte neki ip da krljamo sada
Iz'em ti ja tu školu.
ne mogu ja sada, u stanu sam, kradem wireles, ping mi je preko 200 u bilo kom trenutku : ) kasnije cu otici do igraonice, pa cemo se valjda opet skupiti. Mada igrajte vi, nisam vam ja presudan faktor za igru : )
pa onda nas mozda ima 3, pih
aj dajte Ip možda mi bude radilo ako nas ima manje...
@Messa ne brini ne zagrevam se :P
Poslednja!
nisi, ko oce cs evo 94.112.112.217:5900 samo morate na connect, ne preko find servers
Prva!
Došla sam da se družim s'ženama, nisu ove ratoubilačke igre za mene. Osetljiva sam previše.
da, da a kad smo igrali, jos ti sa fejzom si skoro igrala, ajde, nas je server
Gogo, jesi li pročitala Lakijevu "definiciju" (tj ep) pre nego što su je obrisali? Ima i tebe.. :))
NISAAAAAM!!
PU!
E,je*em mu miša,sad ću se pojedem! Grrrrr!
Pročeprkaj po komentarima na njegove definicije, i spremi se za duuuuugo čitanje. :)
E,da znaš da 'oću :)))
Fala Staklena :*