Ко последњи, чисти шпајз (102)

1. Miš je dobio grip, pa je seo u džip...

2. ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooooooooooooooooooodddddddddddddddddddddddddddddddddnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkk

3. Mislio sam na pjesmu Tapovaca :))

4. Stigla sam do pete strane čitanja definicija i pozlilo mi.

5. Ti ih baš gotiviš, rekla bih.. :)

6. Hoćeš šećer i vodu? Evo sedi ovde pored mene, ima i neko meze ako si gladna.

7. Ne moraš da nudiš dvaput. Uh bogte, što ne brišu ono, jedva se povratih. Dobra ova pečenica, dobra!

8. Ja ovo vau vau na pocetku izvucem bez efekata lolo
    nije original, ali blizu

http://www.youtube.com/watch?v=AwWF8j1C3oo

9. Laku noć, o revuar, si ju tumorou, mi slipiiii

10. Jao Ros ta pesma je konza, ali nekako uvek mi dođe da plačem kad je slušam.

11. Laka noć, mama Nato! :))

12. laku noć nat :) UDRI SUROVI SE VRATIO

13. z nat :) kako volim kad žene mogu puno da pojedu :)) još kad znaju i da skuvaju, odmah ženi :)) staklena, pa volim ja njih, skinuo sam sve njihovo, pa ih pustim nekada..

14. ma ja reko natnat lakunoc
    ma i onako idem i ja za par minuta
    sto ti se place?
    znam taj trip kad ti se place uz veselu pesmu
    samo sam rekao za moje vokalne sposobnosti lolo
    oni se mnogo propederisali, ali isao bi im na cert

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.