Prijava

O da, taj specijal obavezno mora da se odgleda, to je kruna svega :)

Tenant vs. Smit. Gdje to da propustim? xD

Bruse, ovo jebe multilevelarno.

Prave fanovi svašta, iskače mi na FB stranici sa sve spojlerima :)

Evo npr ovo, cak su i ovi sa zvanicne stranice DW odusevljeni kako je uradjeno.
https://www.youtube.com/watch?v=09nw1MKJGao

Fantastična epizoda. Umro sam kad je onog Vikinga nazvao ZZ Top i kad su pustili muziku iz Beni Hila. Kakav kraj epizode zapanjen sam, jedva čekam nastavak. Ove sezone su sve priče dvodelne. Dopada mi se i nova ratnička rasa nadam se da ćemo ih viđati u budućnosti. Sve epizode do sada u ovoj sezoni su jako dobre, nisam to očekivao zbog mlake prošle sezone.

Cela sezona odlicna...pobeda iz prethodne epizode (ne pamtim dal je 1 ili 2 deo, gledao sam oba odjednom)

http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aBrzdzP_700b.jpg

ODLIČNA EPIZODA

PREOPASNI SPOJLERI

Nije me ovako sjebala epizoda još od kad su otišli Ejmi i Rori Pond. Očekivao sam da u sledećej sezoni ne gledamo Klaru ali nisam mislio da će ovako završiti. Tačno sam znao da će Arja da napravi neko sranje. Koji crni gejmotron Doctor Who baš zna da te sjebe kad ubije bitnog lika. Mada, ne bih se iznenadio da vrate Klaru do kraja sezone ali mislim da su male šanse.

SPOJLERI

nece se vracati klara jebiga

mislim da mi je omiljena ona, iako su sve realno bile gotivne, svaka cast kako ih biraju

valjda je najduze ona bila do sada 3 sezone, proletelo ko nista, tesko ce sad popuniti to mesto, a gledao sam prvi kandidat je ona likusa sto sa arjom cisti leseve u GoT :/

Meni je Klara možda omiljena. Skoro svaka bude bolja od prethodne, nadam se da će i sada tako bitiali ne verujem. KLARA INSTITUCIJA.

Owa serija gowno GOT jebe jako

Klara je već smorila, ali ta priča nije gotova. Mora još nekako da se desi da je Daleci preuzmu pa da se vrati na onu planetu što je azil za lude Daleke.

Kapaldi ima svoj šmek ali mi još ne prija koncept ove dve sezone, jedva čekam da vidim kuda ide ta priča i kako će sve spojiti u jedno.

Bohore, ne mešaj kvlt sa serijicama za jednokratnu upotrebu, Doktor traje od 1963-e :)

Brate koliko je glumaca umrlo do sada? XD

Malo na bezveze nacin pogibe, ali Moffat ne bi bio Moffat da nema neko iznenadjenje spremno, tako da me ne bi iznenadilo da je vrati nekako.

Evo npr. ovo bi objasnilo to "Nemoguca devojka" i ono ubacivanje u "time line" svih doktora prilikom spasavanja Doktora par sezona unazad jer su ovi brojevi tj. tetvaza neka vrsta Chronolock-a
http://powerlisting.wikia.com/wiki/Chronolock

nisam gledao nijednu epizodu, al sam naisao na ovaj zanimljiv i bizaran podatak koji datira jos iz 1987 godine, kada je doslo do kradje frekvencije jedne cikaske tv, u toku emitovanja serije doctor who
pogledajte i uverite se sami
https://www.youtube.com/watch?v=tWdgAMYjYSs
jezivo

а ја мислио да су људи постали болесни и чудни појавом масовне употребе нета а ово било пре тријес дина

Fantastična epizoda, mislim da će postati klasik. Vrhunska gluma. Kapaldi je na putu da mi postane omiljeni doktor.

Meni je Kapaldi odličan glumac, ali mi se nikako ne dopada ovaj novi odmak u seriji. Smatram da je previše uozbiljena radnja i da neko uporno pokušava da pretvori zabavnu seriju u umetnički program. Mada, dešavalo se i ranije tako pa su uspevali da se izvuku. Još čekam, ali već me nervira ovo deljenje priče na tri nastavka.