Vukajlija u medijima

  1. Oni to tretiraju kao reklamu za nas. Reklamu u smislu da samo mi znamo odakle je fora. Inače, mislim da sam slušao radio S i da pominju da će biti citirane fore sa Vukajlije.

  2. Dosta često kažu da su fore sa Vukajlije, uostalom rekoh već ovde.

  3. Ne, radio S je ok. Rubrika im se zove "Učimo uz Vukajliju".

  4. Е, овај Ивановић је ненормалан. Украо је малопре дефиницију за 48 сати сахрана и ону која је пре неки дан била за Ђоковића, за рекет...

  5. Mi pisemo za plusice i smeh naroda . On to preprodaje za pare . Ne mislim skroz bukvalno .

  6. ону која је пре неки дан била за Ђоковића, за рекет...

    Srećo moja ta definicija je od pre godinu dana skromni doprinos Pekija D Džempera uz pomoć (po sopstvenom priznanju) mame...

  7. Ajde da mu se najebemo keve!

  8. Па зар није била пре неки дан на насловној? Јако сам се онда истриповала.
    У потпису,
    Срећа Твоја

  9. Ај да му се накршимо грања. :)

  10. Jebo mamu, al taj Ivanović ima dobar poso. Tuče pare, pičke se lože na njega -ni on sam ne može da veruje da muse to dešava. Boli ga tuki.

  11. Ложи се неко на њега? Колико риба мора да буде паћеница да би се наложила на њега?

  12. Ma lože se jebiga na sve te poznate, pa na Ognjena Amidžića se lože. U normalnim društvima on ne može na televiziju iz estetskih razloga. Dobro, ili su klinke ili su ziljaviše, ali pičku imaju i lože se. Šta'š, tako vreme došlo.

    Umesto da se lože na našeg Pekija. koji je originalan i smislio je jedan od najboljih fazona za našeg najboljeg tenisera. :p

  13. Sigurno se lože na izgled. Ja sinoć prvi put gledo tu emisiju. Više humora ima u Večernjim novostima.

  14. Јесте, да је нормална земља, Пеки би јеб'о све те цаве, а не Иван Ивановић.

  15. aj sad jbt... kad napišeš defku nakon 24h pripada sajtu tj. intertenu, tj. celom svetu i svako ima pravo da je koristi... šta sad, jel svaki put kad neko ispriča vic "čitulje - fejzbuk za penzionere" treba da kaže "kopirajt baj vukajlija, tj. celt" (jel beše celt?)

  16. Tako je! A za sve to je kriv Tito, da njega nije bilo našem Ivančici bi kurac vazda bio suv. :)

    Jebaće i Peki, polako. Mlad, lepuškast momak jelte, šta mu fali. Doduše, ako ga ne polomi neki revoltirani član od batina i naruži do kraja života. Ali, otom-potom. :)

  17. aj sad jbt... kad napišeš defku nakon 24h pripada sajtu tj. intertenu, tj. celom svetu i svako ima pravo da je koristi... šta sad, jel svaki put kad neko ispriča vic "čitulje - fejzbuk za penzionere" treba da kaže "kopirajt baj vukajlija, tj. celt" (jel beše celt?)

    Не мора, али не би било лоше да макар у одјавној шпици напише ''Захваљујем се сајту њњњ.вукајлија.цом''

    Нећу да делујем као неки дркош, али да је ово нормална земља, Каизен би могао да га тужи и да му узме добре паре. Проблем је што се код нас никад није ценила интелектуална својина.

  18. Ma nek samo kaže da one zajebancije nisu njegove. A boli me kurac da spominje Vukajliju.

  19. Ja sam za to da mu se naobjašnjavamo keve...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.