Vukajlija u medijima

1. Popularni šaljivi sajt!

2. Ja samo u Blicu citam defke.

3. Frenki, već sam se prepao da tvoj post nema veze sa kladarom :)

4. Frenki:

StrajaKg
    u časopisu mozzart sport (koji je ujedno i lista) u zabavnom delu se mogu naći odlomci nekih defki koje prerađuje Zoran Nikolić Zozon.

10. novembar 2010

5. Плагираш, Френки! :)

6. Frenki stoga zahtevam da obrišeš svoje postove. :)

7. Nemoj da brišeš!!! Meni se više sviđa frenkijeva verzija :D

8. Mozzart Sport, inače najtiražniji sportski časopis u zemlji (doduše, uglavnom zbog toga što je kladioničarska lista), ubacio u svoje zabavne strane dve definicije. Prošli put su se udostojili da napišu "izvor", sada nisu, puca Zozonu kurac!

http://vukajlija.com/spavanje/210681

Posle dana nadrkavanja na gluposti i proseravanja ovde, ovo me malo razveselilo. Hvala što okači. :)

9. Пре неколико секунди Иван Ивановић је у својој емисији изјавио да га прозивају на "сајту Вукајлији" да краде форе и слике. Каже да није он крив, да он не краде него да му људи шаљу....а ако они краду то није његов проблем.

Нешто на ту фору! :)

10. поменуо нас иван ивановић...извинио се администраторима,и рекао да не краде постере него да гледаоци шаљу слике.

11. E Surovi na B92 pre minut! :P

12. otkud on? šta je reko?

13. Neam pojma :) Tv mi na mjutu uvek, pustih samo da vidim Unu, kad ono on

14. http://vukajlija.com/zabava/posteri/30859

Ovaj moj poster je poslat prosle nedelje u toku emisije nadam se da je bar malo doprineo da nas sapke pomene u emisiji

15. Ено она два пајвана са ТДИја причају о сленгу у њиховој емисији, баш ме интересује оће ли да помену сајт...

16. Шта је ТДИ?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.