Vukajlija u medijima

1. A vid' stvarno. Ma nema veze, ima sigurno masa ljudi da nisu ono vidjeli, tako da nije na odmet.
    I ja takodje koristim mozilu wojtece, al' eto za one koji preferiraju chrome.

2. e ne znam dal sam spomenuo i dal kaizen ima uvid u to i dal mu neko daje kes...al u gomili skandinavki seksi humoreski i tim sranjima se spominje vukajlija i vade def....preko jedne takve kenjajuci i resavajuci sam ja dospeo ovde...

3. Svake subote u blicu ima defke i poster sa Vukajlije ...

4. Ахахахаххаххаха ааааааааааааааааааа

5. Ахахахаххаххаха ааааааааааааааааааа

6. Basscreator
    Svake subote u blicu ima defke i poster sa Vukajlije ...

Идеш у курац???

7. Haha:))
    Na radio Signalu su pre neki dan čitali defke, ali su naveli sajt, sve u fulu.

8. E, ajde idi pravi balavu decu sa nezaboravnom.

9. FejzbukmANIJAK
    Реклама мали, а???

Па... учим се...

10. Basscreator
    Svake subote u blicu ima defke i poster sa Vukajlije ...

Ma pusti ih,ZNAM i ja da ima!

11. Избриши овај део "ali su naveli sajt, sve u fulu" па да можемо да их пљујемо...

12. Izbrišem ti ja dupe, znaš!
    Ma, nisu navodili autore, eto. Sise lopužarske!

13. Sad čuh na "Radio S" definicije Upropastiću te k'o djus-vodka maloletnicu, i Luster. Autori i ime sajta, naravno, nisu navedeni, a gore navedene definicije su od Franckija Delevre, i Limitmana.

14. u časopisu mozzart sport (koji je ujedno i lista) u zabavnom delu se mogu naći odlomci nekih defki koje prerađuje Zoran Nikolić Zozon.

15. Blic počeo i postere da objavljuje. danas bio ovaj http://vukajlija.com/zabava/posteri/41527

Nisu naveli sajt.

16. http://www.wort.lu

Glavne luksemburške novine su (sa mojim prevodom) objavile definiciju "Moja baba". Ne mogu da nađem na net izdanju, ali imam te novine...

Evropo...eve nas! :-)

17. Skeniraj ako možeš.

18. Jes bre...hahaaaa! Nije mi palo na pamet!:-)))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.