Vukajlija u medijima

1. Moja defka dana je izasla u Subotu..koliko nemam srece :(
    Sto nije u petak onda bi bila u novinama :))

2. Biće sledeće subote verovatno:).

3. Pa znam..al ko ce da kopa nedelju dana u nazad :) Mogla je i u cetvrtak npr. da izadje il u utorak..al bas u subotu :( ..Nadam se :)

4. Па добро мајку му, јел битније да дефка буде на Вукајлији дефиниција дана или у неком дневном листу у неком углићу и то још преправљена, осакаћена и без твог потписа?

Боље први у селу, него задњи у граду ;))

5. ma znam :) Nije to toliko bitno :) Cisto radi fore :)

6. Izašle su neke kraće defke u novoj Blic ženi. (Samo, nisam pročitala u svojim novinama, tako da ništa od skenirane slike). I naravno, nema navedenog izvora. -,-

7. Ne lazi Ivana, videli su te ljudi kako kupujes.

8. (хахахахаха...)

9. Маме им га! А где је vukajlija.com?

10. Тужите гадове!
    :)

11. Fora, neko im poslao mailom. Strašno. :D

12. Ljudi, moja definicija je izašla u novine (po prvi put!). Ja im opraštam, a vi im tražite odštetu.

13. Vidim i ja sam dobio publicitet :). Mada je ta defka po poenima bila solidna, nije otišla na FIST. TREBA TUŽITI OVE LOPOVE. (KAIZENE TI SI NA TAPETI :))

14. E govnara majke im ga! :)

15. Ako izađemo u Men's Health-u, odlazim sa sajta :).

16. A ako se pojavimo u "Znanje-Imanje" ? :)

17. Kontaktirajte Hju Hefnera, možda se pojavimo u Plejboju? :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.