Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ima moj drug dosta provala u izgovoru: kao npr... umesto BUMBAR, rekao BOMBAR... PARMEZAN- PARAMEZAN, ŠVARCENEGER- ŠVAJCENEGER :)
Koja bumba?
Mene mesaju sa Darkom Lazicem, dobro ste vi prosli.
http://www.scandal.rs/wp-content/uploads/2010/06/darko-lazic.jpg
Hahahahaha
Ложили смо промотерку у једном мегамаркету да сам Маринко Маџгаљ и она се примла. Трајало је једно пола сата и онда смо отишли.
hHAHAHAHAAH BOMBAR. lololollo MAJND FAK!
Jednom liku počele da idu bale od smeha i reko: Ću umrem.......nešto.
i nije neka provala, više situacija u kojoj smo ortaka dva i ja ispali žešći nelordi:
bili pre neko veče na noćnom kupanju na otvoreni zenba i neke tri bosanke oko nas sve vreme, fine cave, a mi se skrnavimo ez južual i ne jebemo ih ni pet posto. tek na kraju kad smo otišli na tuševe skontamo ih i reče ortak kao saće on da ode do njih da pozajmi šampona jer je on šatro alergičan na ovaj naš i da baci neku spiku. i ode on do njih, nema ga deset minuta, vraća se s kezom i kaže - au matori asam ih usrao, uzo sam im pola šampona lolo
moje muvanje pre nekih godinu dana, kad sam bio pijan ko bulja...
prilazim ribi sa pitanjem ''OŠ PIVO?!'' ... seljak!
Oš bombon? Haha
Pa to j bilo nešto u tom stilu hahahhaha... a budala pijana
Mnogo, 5 lololo
Hahahaha! Lude babe. :)
Седимо, роштиљамо, узели да једемо, тишина из неког разлога, само чујеш другара како се обраћа лику до себе:
-Додај ми убрус, реално.
Realno hahahhahaa
Otišli mi da kampujemo za prvi maj... peče se meso, ispeklo se možda nekih 5-6 komaTa, a dogovor bio da se prvo sve ispeče, pa ćemo onda jest'... i naravno dva ortaka navalila, pojeli oni ono meso, a tu će moj drug (valjda se pogubio od uzbuđenja, neam pojma): Ostavi to MESI, idi jedi PECIVI!!!
patos!
хахахахахахахахахаахах реално
uleteo mi na gajbu drug, navaren, ušo mi u sobu i rekao: 'brate.. najgora stvar na svetu je biti muška vrana'
i otišao, ostavivši me majndfakovanog
Hahahahaahahahahahahahahahahahahhaahha muška vrana hahahahahah
Баба моје другарице се јавила на фон, неко био погрешио број (слични су бројеви) и тражио лика који живи пар кућа испод, у истој улици... и баба ладно рекла лику ''погрешио си број, зови мало ниже''.
ahahahahaha :D