U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Квиз неки, умро сам:
- Како се зове муж од Никол Кидман?
- Форест Гамп.
Биологија: Која је разлика између спољашњег и унутрашњег оплођења?, а друг стао да објашњава: па знате наставнице, овај, унутрашње је боље...
- Ja ću crno vino
- Žao mi je, nemamo
- Dobro, onda jedan Bambus
- :fejspalmčina:
- зови Гагија.
- ГАГИЈАААА!!!
-mnogo mi je los komp, treba da ugradim neke zajebancije, rezac pogotovo, ne mogu bez toga.
-rezac? ono sranje za papir? koji ce ti kurac to? BA-DUM-TSS
==========================================
profesor posle skoro svakog odgovaranja kod njega: Pa vidi, ono sto si ucio to znas, ono sto nisi ucio to bas i ne znas... BA-DUM-TSS
==========================================
setaju tri lika i ispred njih idu 3 vr picke
-uuuf kako bi ovu Milicu ubio od kurca.
-to mi je sestra.... BA-DUM-TSS
Dok sam bio mrtav pijan, hteo da kažem sijamski blizanci i umesto toga kažem simbijanski tebranci.
Jednom u društvu pričamo i pokušavamo da rešimo one cake tipa "Ako u jednom selu brica brije svakoga ko se ne brije sam, ko brije bricu?" i slično, i nakon jedne takve cake ista likuša koja je gore naručila bambus kaže:
- Inače, te cake se zovu sarkazmi
- Misliš sofizmi?
-Da, da, to
- :fejspalmčina:
Znas onaj film ima crveni krevet u njemu,,, al nije krevet i mislim da nije crven!
I dan danas ne znam na koji je fiilm mislio....
U srednjoj, radimo Derviš i smrt.
- Ajde Nagradiću, reci nam nešto o liku Ishaka.
- Isak Samokovlija??
- Добро... ајмо полако, колико секунди има минут?
- Па 100.
- ?!
- Хахах чуј мене, да, 10.
- Седи девојчице.
Кења професор нешто о форматима и пита који је формат дупло мањи и А4 и ортак к'о из топа каже А2.
ortak: Brate, ima neko da mi da dve po trideset?
Полицијска станица, узимање отисака и података.
Полицајка: - Надимак?
Лик: - Ladies choice :намиг:
Полицајка: - ?!
Полицијска станица, ћелија, тишина.
Исти лик: ЕНД ЕВРИБАДИ ИН Д ХОЛ СЕЛ БЛОК ВАЗ ДЕНСИНГ ТУ Д ЏЕЈЛХАУС РОК!!!
ortak: Šta si ti sad kao neki lik ''pusti priču uzmi ciglu udri pičku'' je l' ???
Ne razumem.
Niko ne razume :) Hteo je da kaže nešto kao: ''Šta si ti sad neki lud?'' ... (valjda) :)
ја разумем солидна је фора :)
Nije od ortaka ali je od strane pandurke.
Izgubila ja ličnu kartu i išla da izvadim novu. Došla na red i dok sam davala podatke, ona mene pita:
"Jesi li došla da promeniš indetitet?"
"Ne." Rekoh.
Ponovi ona isto pitanje ja joj kažem: "Ne, došla sam da izvadim novu ličnu kartu jer sam izgubila staru." i prevrnuh očima
Ništa mi nije rekla kad je našla podatke i uzela otiske.
Inače ljudi mešaju moju mamu, mene i sestru jer, kažu, ličimo a ja ne vidim nikakve sličnosti. Moguće da me je ona pomešala sa nekom od njih dve.
I često čujem od ljudi, kada me sretnu, ime moje sestre ili mame. Pitaju: "Pa kako si? Kako na poslu? Kako su ti ćerke? Šta radi starija?"
ili
"Kako dete? Kada ćeš drugo?"
Zbunjen narod, šta ćeš. :)
Dobro je kad te ljudi mešaju. Brata i mene i jedna i druga baba, redovno.
Pa kolika je razlika u godinama između vas? :)
Mnogo, 5 lololo