Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Majav jedan dobar sajt za tebe
http://savetovaliste.cmass2.info/active/sr-latin/home/aktivnosti_v01/sigurna_kuca.html
Ovo moje je bilo laganica. Od tog loma glavudže mi je mnogo bolje.
Da sam znala da se ranije strmeknem....
Ma nije bilo strašno nimalo...čak suprotno. Ja na laganom morfijumu, a on pijan k'o zemlja. Super nam je bilo. Ostale su samo dve i ne dam ih nikom od tada. :-)
Samo pažljivo jbg...mi smo sada u najboljim godinama, ne zarastaju koske k'o nekad. :-)
Denisx, daleko bilo.
Kurde, prestala sam da vozim bajs. Ostaje samo da slomim prst na tastaturi. Šta ...dve ostale....
:(
"Majka namestio sam kablovskuu "
"kako se pali ? "
"ಠ_ಠ"
Ja: Uze mi jezik iz usta. (riječ, ne jezik)
vesnam to je rekao i neki od Đoganija
On je vjerovatno mislio da treba tako, a ja sam se samo zeznula.
Aha, ok;)
Prodavac (stariji čovek, penzioner je u pitanju): Izvolte izvolte.
Čovek: Neću ništa no čekam jednu fukaru da dođe, nema ga.
Prodavac: E da mu oca jebem. A ko je taj?
Čovek: To mi je sin...
Prodavac:...
Сад сам се сетио једне шеге.
Једно време сам звао рандом ликове из краја и представљао се као лекар из градске болнице, товарио их да треба да донесу неке потврде, новац, родитеље и тако то, неки су запуцавали раном зором са парама, па их поједине ПИЧКЕ звале на пола пута и обавештавале их да је зајебанција у питању. И сад, узмем да зовем лика што је сломио ногу пар дана раније, али нисам никакву спику спремио, а ни име којим ћу се представити. Узмем телефон, окренем број, звони, звони, јавља се човек: ''Хало?'', и одговорим му: -Добро вече, зовем из градске болнице, овде доктор Предраг....................(овде ми стане мозак).......................Ејдус.
И ту се искривим од смеха и баталим звање.
Moj kolega je kolegi s kojim je radio na isto auto a s kojim se bio nešto posvađao pa nisu pričali ostavio papir na koji je napisao "Ko ovo pročita neka mi popuši kurac" a ovaj mu dopisao "Popušio si ga ti odavno".
Na poslu, koleginice i ja radimo i kažemo jednoj da nam stavi čaj. Žena batali poso' (a obnevideli smo od žurbe), ustane, uzme kesice čaja, odvrne slavinu i 'ladnom vodom napuni šolje i ubaci te kesice.
Ta varijanta se i sada zove BOSANSKI ČAJ.
Na nekom seminaru jedna pametnica pred 100 ljudi prezentuje "softverski program". Reč karton se ponavljala na svakom slajdu najmanje 2X i sve bi bilo OK da nije svuda pisalo KURON. I sad je srećem po sastancima...ne vredi, svi je zovemo S. Kuronka.
Био сам јуче игром случаја у граду са једним ликом што се зове исто ко ја, а нисам га видео једно 8, 9 година. И углавном кад ми је реко име име одма сам се сетио нашег јединог разговора икада до јуче.
ЈА: Шта је радио?
ОН: Па јебо је, ал баш онако јако.
Juče sam pred bolnicom izrazio čovjeku saučešće, a on došao u bolnicu u posjetu sinu za kog sam dan ranije čuo da je poginuo. Čovjek se zaledio. Sva sreća mali je dobro.
jedan drug je vivil rokju od kvina pevao VIO VIO RAPINGO
XAXAXAXAXAXAXAXAХАХААХАХАХАХА
лолололололололо
Јуче ме је погодио ортак кредом у вуглачу и викнуо ''УМРО САМ ТЕ БУРАЗ''. Исти тај дан је неко још беше одвалио Одисеј Обрадовић.
Pošao ja u DVD klub da iznajmim film, i pitam lika za serije, on veli koje te interesuju, imam sve, svaku indijsku, malu nevjestu, tursku... Mene onda bilo nekako blam da ga pitam za The Walking Dead, mislim stvarno, i ja što gledam zombije pored ljubavnih zavrzlama...
хахахаха