Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jel se ovo pusi?
I šta ste joj vi rekli?
Posle kratkog cutanja zbog neverice,moj drug je rekao-,,da,JEBOTE,,...
Je l' troluješ?
Mislio je na razmak između bitke na Čegru i Maričke bitke.
No shit? Pa jesi video moj prethodni komentar?
Zimzelene sume se sele u toplije krajeve.
Sneg lije!
Konobar, dva piveta.
Jedan osoba.
EDIT: Nije rekla konobar, vec kelner, u sred kafica.
Koja je razlika?
U slovima.
Meni je kelner bas onako kafanski, a ne kaficski da se tako izrazim, nekako mi nema smisla da konobara (ujedno vlasknika kafica) zoves kelnerom.
EDIT:
Nemoj pogresno da me shvatis, al' ovo se vise odnosi na dva piveta nego na kelnera, i na cinjenicu da je kafic bio pun, ali ostajem pri onom sto sam napisao.
Prof. geografije: Kako se zove dolina reke Save?
Ortakinja: Ne znam.
PG: Pa Posavina! Ajde sada, Povardarje je dolina koje reke?
O: Pa... Varde?
Prof. srpskog: Dusane, sta je radio sv. Sava?
Ortak: Gradio mostove.
Izlazi ortakina iz autobusa, udise i kaze: Ah! Svez H2O!
Ista ortakinja: Jadan, sav je bio mokra voda!
Razredna: Kako mozes da dozvolis nekome da ti sipa pice u drogu?
Ortak: Nije bila droga vec...
R: Ne zanima me i da je laskativ bio!
R: Sto u utorak nisi bio u skoli?
O: Bio sam kuci.
R: A sto nisi bio u skoli???
O: Pa ne mogu na dva mesta istovremeno da budem!
Prof. biologije prica o ukusima: Gorak ukus! Nikola, jesi li ga ti osetio?
Ja: Jesam, osetio sam ga.
PB: Gde si ga osetio?
Ja: Pa duboko u grlu.
PB: I kakvog je ukusa?
Ja: Pa gorak je...
Jebeni stupidoni dominiraju!
Moj drugarica u sedmom razredu rece:,,Grupi Zapadnih slovena pripadaju Cesi,Poljaci i seljaci''.
Kaze dugarica jednom: Pa naravno kad vari na H2O
Na onaj vic: Ćero jes to pušila? Nisam kevo oš da dunem? Nemoj samo se obriši oko usta. kaže drug: Pa nije šmrkala nego pušila.
Моја другарица из основне извалила да је Америку открио Никола Коперник, а када јој наставница тражила да покаже Шпанију на карти, гледала је карту Азије на другом зиду учионице. . . лолололололо
Jes kretenizam, al' ja sam se cepao
Prolaze neke dve studentkinje, valjda došle fizičko da predaju kod nas u školi.
Ortak1:Brate, kako bih ih naterao da me prostudira, ako razumeš šta hoću da kažem.
Ortak2:Brate, ja bih ih samo jeb'o!
"Моја сестра боље учила њих од мене него нас Стренка(презиме професорке математике)"
Лик ни сам није знао шта је хтео да каже.
Учитељица: Милице, шта је то нота? Милица: Геометријска фигура.
Прошле године, једна ликуша ме питала пред контролни из географије :''Е Нато, јел Јапан у Кини?''
Иста та ликуша није знала да убоде Азију на карти. Еј!
Profesorka: Do 2014. godine ce 2/3 populacije da nestane,a oni sto prezive ce ziveti u raju sa robotima.
Ista ta je izjavila da ima antene i razgovara sa Nikolom Teslom! :D
Професорица матерњег ми језика: "Не знате Вука Караџића, мене треба у затвор стрпати да дође комисија и тестира вам знање"
Ја: како да га знам кад је живио 150 година прије мене, нисам ни био рођен тад.
Кечина у дневник након кратког пропитивања :)
Govorim tiho i morskog psa sa sobom.
Imali da zavrsimo za domaci neki zadatak iz statistike vezan za proizvodnju voca. I pita profesorka na sledecem casu: Koji ste rezultat dobili? -Pa rakiju, profesorka!
Jos jedna izvala iste osobe: Kad se nasminkam toplije mi je!
Знам лика који се боји дугмића.