Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja klonjam...spava mi se
Поздрав НИКОЛА
Šta je propalo Džanki?
Kuku šta ga vas je ovde! A ja koristim što mi žena nije kući!:-)
Све ременски, СВЕ.
Gde ti se skita žena, crni čoveče?
Nidžo, nije valjda toliko poskupeo Euroblok?? Kad se kupuje u Swisslion Slatkoj kući dosta je povoljniji nego u prodavnici. A da, ne znam da li ste primetili da ga UVOZIMO iz Bosne!
JA UVOZIM!
Drži nekoj maloj un zgradi čas, sutra ima kontrolni pa je danas rešila sve da nauči!:-))))) PETOČAS!!! IZ HEMIJE! Ta mala u zgradi je gori kampanjac od mene!
Ххахаахаха
Imam ja recept za euroblok, pravila ga moja keva za vreme sankcija...
Bilo je to traumatično iskustvo.
МЕНЕ ЗА МОДЕРАТОРА !
Jeste POSKUPEO mamu im, i zato PADA VLADA! Sve su mogli da urade, al da poskupi euro blok-NIKAKO! Sad blok ko MILKA! Smrt korupciji, vratite EURO BLOK u SRBIJU!
Traumatično u smislu da je kompikovano za napraviti, ili da ne valja recept? :)
Ременски је постао ПОЛУМОД !
Je l' ti to pričaš o onoj temi?
PRAVDA ZA EUROBLOK!
НИКОЛУ ЗА ВЛАСНИКА БАМБИЈА!
JA SAM KRALJ SVIH JEBAČA!
NIJE POTREBNO DA BUDEM MOD!
Аууу, није више занимљиво, хоћу креативне називе!