Ko poslednji, pobednik (103)

1. Džanki, kad ćeš biti u mogućnosti da se prebaciš na fejs?

2. hahahha jacka, prejako...
    nema mamu im jebem, umjesto da ovo objave oni siluju sa dinkićem i ostalim lopovima...

3. ? не капирам ?

4. Kažeš da dogovaraš nešto sa Lakijem, pa me interesuje kad ćeš to da završiš i da uključiš fejs.

5. Hahahaha, si video?! Pa jbt, dobro sam i normalna!!! :)

O, stigao inventar... :)

6. Укључен ми сво време, ту сам бре, САЛЕ !

7. Sačekaj, sad ću da dođem tamo.

8. Vidi, Surovi očistio špajz! :))

Koji kralj!!!!!!!! :)

9. Тек сад то видиш

10. Meni vratili pet definicija...

11. Nisam bila, juče samo svratila na min... :)

12. Јебала те песма, јебо те ник

13. Наћићу те у селу матори

14. JA SAM MORNAR POPAJ!

15. Oooo, Kiko, to ti kao da si pušte iz zatvora ranije zbog dobrog vladanja... :)

Pa ono kad je bilo ko poslednji čisti špajz. :))

16. Jacka, ovo ti je kao da te puste da dođeš kući na nedelju dana. :) Meni je obrisano skoro 40 definicija...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.