Ko poslednji, pobednik (103)

1. Реално добра је.
    Хммм неко ми је брисао гласове са неких твојих дефиниција , а све сам ти оценио пре неки дан.И опет сад ....... добре су.....
    Добро је Кика , напредак ,мало по мало , све че ти враттити............

2. Ljudi, pa ja i sam kažem da to nije definicija. Samo sam pukao od smeha kad sam nešto video i hteo sam da to podelim sa vama. :)

3. Престиго сам стаклену, ЊИ

4. Hahahahaha, ajde priznaj, kome si dao guze? :))

5. Laki, još 30 definicija da mi vrate i biću kompletan. :)

6. Јеби га, много сам добар аутор

7. Еееее Стаклена , Ђанки је дечко у успону!
    Кад смо код ранка ,нападам позицију број 22!!!

8. Laki, koliko ti fali do 22jke? Nisam te ja ocenila skroz.

9. Ја сам ДЕЧКО У УСПОНУУУУУУУ

10. Laki, dao sam ti još nekoliko pluseva. Sutra ću još. Ne mogu sad sve da pređem.

11. Je li, je l ima neđe rang lista da vidiš ko je ispred tebe, pa da ga hejtuješ malo
    :zlobno se smeje:

12. ДОГОДИНЕ У ТОП 10 !

13. džanke do dogodine ćeš naći nešto da JEBEŠ I BOLI ĆE TE PATAK ZA OVIM

14. Јок, јебаћу сутра, прексутра.

15. E Buri, znam ja neke koji jebu, pa opet su zavisni od ovog govanceta..
    Dez kume!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.