Najgeji momenti u istoriji muzike

1. Poput onog kad je Aksel plivao sa delfinima, ili kada se onaj klasični baja udavio u kadi...

2. Кад је Бајага снимио дует са Чолом.

3. ово је дефинитивно најгеји моменат у историји музике!http://www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU

4. Mik Džeger i Dejvid Bouvi, onaj duet... Ne može biti više gej od toga!

5. Vilidz Pipl. Svaki nastup, svaka pojava u javnosti, svaka pesma.
    Preterase ga.

6. Kad se Dzon Bon Dzovi osisao.

7. A bio je kao manje gay sa dugom kosom?

8. Kad se Dzon Bon Dzovi osisao.

Па он је геј и овако.... :)

9. A bio je kao manje gay sa dugom kosom?

Naravno.
    Ako nista drugo bar je bio rokerskiji.

10. Па он је геј и овако.... :)

Peki D Džemperu ne pljuj po rok legendama... Što bi reko Džimi Zamrzeću te xD

11. Peki D Džemperu ne pljuj po rok legendama

On je pljunuo sam sebe kad se osisao.

12. On je pljunuo sam sebe kad se osisao.

Ko? Peki?

13. It's my life - Bon Jovi; e TAKO je umro rock'n'roll, povukao se pred novijim ozvučenjem i promovisanjem skajblu haltera za brijanu paliju u pantalonama struganim crepom.

Nikakva slova niti vrisak ne mogu da objasne koliko ja tu pesmu mrzim, koja je sramota verovati da je r'n'r stvar opredeljenja, nekrofilisati diljem novih albumima Stones-a u vremenu kome ne pripadaju, a pogotovo u svom tom patološkom geng-bengu: nazivati Bon Jovija rokerom.

14. Нисам се бре ошишао, а требало би.

15. Mada definitivnogeji momenat...prvo pustanje MTVa.

16. Нисам се бре ошишао, а требало би.

Trebalo bi i ja, al neću tu sam pred ciljom da izgledam k'o glam-rokeri :D

17. Pre bi rekao za Bon Jovija da je emo nego gej... Imamo boljih kandidata - pet shop boys, wham, modern talking (mada ja baš volim modern talking a i pet shop boys)... Ali ne znam koji bi specifičan momenat bio...

18. Kada na Rock Chart na MTV-ju, u prvih 5 budu Kings of Leon i kojekavki gej-pop-rock bendovi.

EDIT: A na live snimku publike pokazuje "Devil's Horns" i tripuje da je to neki hard rock... Jadno, bas jadno...

19. Kada su rok bendovi počeli da ubacuju violine i ludila u svoju muziku.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.