Najgeji momenti u istoriji muzike

1. Poput onog kad je Aksel plivao sa delfinima, ili kada se onaj klasični baja udavio u kadi...

2. Кад је Бајага снимио дует са Чолом.

3. ово је дефинитивно најгеји моменат у историји музике!http://www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU

4. Mik Džeger i Dejvid Bouvi, onaj duet... Ne može biti više gej od toga!

5. Vilidz Pipl. Svaki nastup, svaka pojava u javnosti, svaka pesma.
    Preterase ga.

6. Kad se Dzon Bon Dzovi osisao.

7. A bio je kao manje gay sa dugom kosom?

8. Kad se Dzon Bon Dzovi osisao.

Па он је геј и овако.... :)

9. A bio je kao manje gay sa dugom kosom?

Naravno.
    Ako nista drugo bar je bio rokerskiji.

10. Па он је геј и овако.... :)

Peki D Džemperu ne pljuj po rok legendama... Što bi reko Džimi Zamrzeću te xD

11. Peki D Džemperu ne pljuj po rok legendama

On je pljunuo sam sebe kad se osisao.

12. On je pljunuo sam sebe kad se osisao.

Ko? Peki?

13. It's my life - Bon Jovi; e TAKO je umro rock'n'roll, povukao se pred novijim ozvučenjem i promovisanjem skajblu haltera za brijanu paliju u pantalonama struganim crepom.

Nikakva slova niti vrisak ne mogu da objasne koliko ja tu pesmu mrzim, koja je sramota verovati da je r'n'r stvar opredeljenja, nekrofilisati diljem novih albumima Stones-a u vremenu kome ne pripadaju, a pogotovo u svom tom patološkom geng-bengu: nazivati Bon Jovija rokerom.

14. Нисам се бре ошишао, а требало би.

15. Mada definitivnogeji momenat...prvo pustanje MTVa.

16. Нисам се бре ошишао, а требало би.

Trebalo bi i ja, al neću tu sam pred ciljom da izgledam k'o glam-rokeri :D

17. Pre bi rekao za Bon Jovija da je emo nego gej... Imamo boljih kandidata - pet shop boys, wham, modern talking (mada ja baš volim modern talking a i pet shop boys)... Ali ne znam koji bi specifičan momenat bio...

18. Kada na Rock Chart na MTV-ju, u prvih 5 budu Kings of Leon i kojekavki gej-pop-rock bendovi.

EDIT: A na live snimku publike pokazuje "Devil's Horns" i tripuje da je to neki hard rock... Jadno, bas jadno...

19. Kada su rok bendovi počeli da ubacuju violine i ludila u svoju muziku.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.