Разноразно питање

1. tako što se usereš od mleka

2. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

3. Хаххахахахахахаа :Д

Не, стварно питам, прије сам пио млијеко нормално, а сад ево неких пола године, надушим се ка' балон чим попијем и прдим, убија ме то, али не престајем да га пијем :))

4. probaj da popiješ neki probiotik, možda nije mleko nego si sjebao creva kokakolom

5. а сад ево неких пола године, надушим се ка' балон чим попијем и прдим, убија ме то

Moraš bolje nišaniti.

E, ali ozbiljno, kapiram da mleko i nije baš tako korisno, meni isto ne prija. Tj. super je dok se pije, ali posle jok.

6. Dobro ti je rekao Brus, dobijes trckalicu od mleka. A moze se bez problema razviti intolerancija u kasnijim godinama.

7. mleko je za telad, nije za đecu

8. Ja morao da prestanem zbog kamenja u bubrezima, a inace obozavam mleko, mogu litar popiti naiskap sa uzivanjem.

9. Sipala ti Rajka deterdžent u mlijeko, jer joj pojede sve živo u kući, da malo o'ladiš od 'rane.

10. Ajde ne lupajte. Mleko je jako korisno sam ima kome ne prija jbg. Ja odlično podnosim pa ima s vremena na vreme kad zajebava,

11. čovek je jedini sisar koji pije mleko i posle perioda dojenja, neprirodno je

12. Мене јебе кад је ледено, пролив неизбјежан :Д

13. drš' se ti sise, jebeš mlijeko...

14. Ipak ne treba zaboraviti pomenuti da su naši stari pre dvesta godina pili mleko i ništa im nije hvalilo!

15. Pije i mačka mlijeko, i pas, ne samo mi. Samo što oni ne mogu tako lako da kupe u radnji kad im se prohtje :)

16. čovek je jedini sisar koji pije mleko i posle perioda dojenja, neprirodno je

sto neprirodno? dugo i jedini pijemo mleko i jos nismo crkli. stavise, poprilicno bolje napredujemo od svih ostalih vrsta koje ne piju mleko :)
    a i nije samo mleko tu u pitanju, sirevi, puter, jogurti, kajmaci... dosta ishrane je bazirano dugo vremena na mleku, pa zivimo sasvim lepo...

17. ali za samo tri meseca predanog rada...

18. ..Takođe, američki naučnici poturaju "istinu o mlijeku" da bi uništili Imlek.

19. ako mleko neprirodno, onda i ulje neprirodno, onda i peceno meso neprirodno, i kuvana jaja, i hleba i statijaznam.
    ispadne samo zelena salata prirodna hrana ako gledas tako :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.