Био сам нешто болестан задњих пар дана, имао и мало повишену температуру, данас ништа од тога, једино ми изашла нека алергија као милион ситних бубуљица по леђима и раменима, које су у боји коже ал се осете под руком или ако се баш загледаш. шта то може да буде
Месец дана ми већ трни шака јебена, и то само један део, од врха малог прста па скроз доле до зглоба. Јел има нека маст или слично да се маже, не могу да идем код лекара, плашим се ?
Ketaminčić, u pitanju je viroza odnosno osip izazvan virisom. Meni je to počelo da se pojavljuje kada sam imao 25 godina i od tada svaki grip i slična sranja završavam osipom (u mom slučaju po grudima stomaku i podlaktixama). Ponekad i nisam svestan da sam zakačio virus (samo se osećam umorno i "slomljeno") a sledećeg jutra vidim osip i tako saznam o čemu se radi.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Normalno, vidiš kolka je vlaga ovih dana, isparavamo se svi ko pokisla šiljež.
Fen u ruke i duvaj vazduh u vrata. Malko da daš paprike
Ako si boju na nitro bazi razredila uljnim razređivačem ili obrnuto oće to.
nije brate bure,neko cudo koje je kao xxxl balon :)
isti je taj oblik.
A, ovo, pa što ne reče odma.
http://www.stocktonconstruction.us/construction_files/Water-tank-1.jpg
A ne ne
Ako roka obrnuto uljana + nitro razređivač = brže sušenje
http://www.njuskalo.hr/image-bigger/rakije-likeri/rakija-lozovaca-slika-16694287.jpg
Stakleni balon jebogati, ali bure je zakon, da radža povuče malo boje i šmeka.
Био сам нешто болестан задњих пар дана, имао и мало повишену температуру, данас ништа од тога, једино ми изашла нека алергија као милион ситних бубуљица по леђима и раменима, које су у боји коже ал се осете под руком или ако се баш загледаш. шта то може да буде
губа
ај да претпотавимо да није губа, куга, шуга, рак и богиње, шта би могло да буде осим тога
alergija
Ovčje boginje, pazi se, oće u tim godinama da otpanu jaja od toga.
- averedž srb
Idi kod lekara, ne zajebavaj se sa tim jer se obično problemi sa unutrašnjim organima manifestuju takvim nekim ospicama i ostalim.
stenice su te izujedale pa imas alergetsku reakciju
jbt sta si nasao ovde da pitas sta je idi kod lekara
@
Ketaminčić,ne znam kako ovo da ti kazem,ali umreces polako i bolno
jel ima neko link za LŠ?
Aha
http://gofirstrow.eu/
Eno ti dole real-atletiko, ima desetak strimova, većina radi.
Месец дана ми већ трни шака јебена, и то само један део, од врха малог прста па скроз доле до зглоба. Јел има нека маст или слично да се маже, не могу да идем код лекара, плашим се ?
Ketaminčić, u pitanju je viroza odnosno osip izazvan virisom. Meni je to počelo da se pojavljuje kada sam imao 25 godina i od tada svaki grip i slična sranja završavam osipom (u mom slučaju po grudima stomaku i podlaktixama). Ponekad i nisam svestan da sam zakačio virus (samo se osećam umorno i "slomljeno") a sledećeg jutra vidim osip i tako saznam o čemu se radi.