Разноразно питање

1. Hahaha ali druze patika cipele mladenovac ovo ono kakvo koprcanje druze
    Znas sta je trve prozivka
    Pazi sad
    Ostalo ti na bradi Lukcove sperme malo obriši se vodniče
    Uuu

2. Obraz ti je kaljav prijatelju

Obraz ko đon patika-cipela

3. Kako si naleteo sad da budeš jeban nešto nerealno
    Ovakav ziver i Džeko bi dao

4. да ли тома има каљави круг двојке или је то написано у афекту

5. ti da imas nekog tomdrila za vratom i sve tomdrilaste pojave koje se identifikuju s njim ujedinjene s ciljem da te zajebavaju penio bi zasigurno

gde se ja rvem s njim slaboumni kobaltu vidis li ti njega ovde

6. Бохор
    Kako si naleteo sad da budeš jeban nešto nerealno
    Ovakav ziver i Džeko bi dao

Tačno, sva sreća, pa je vrhunac tvoje mladenovačke kreativnosti neka debilna izjava tipa "HAHAHAH KAKAV JE UKUS LUKČEVE SPERME".

Ajd kuš.

7. vau rekla sam tomdrilu da je tomdril
    vanserijska uvreda

8. Reme tolika si tugica da te ne jebu više ni ljudi čija si mušterija bio vazda
    Imaju duše
    Ja nemam, pišaću ti u bradu dokle god ti ne sperem mokraćom svu spermu i supu koja ti se tu nakupila
    Budi oko 8 ovde doći ću opet sad idem da obujem opanke i da poigram kolo mi sa sela to radimo

9. Nema svrhe raspravljati se sa tobom, budi pozdravljena. I savet, što pre prestaneš da se pržiš na te debilne fore, pre će ljudi prestati da te akaju sa tim.

10. ne idi...oh mon dieu

11. svi mi koji smo dosli da citamo pezosove postove :3

12. Želim nešto da kažem.

13. Ja sam baš bio otišao sa četa tada kada je krenula rasprava o anglicizmima (jer je "seriozan" anglicizam, jelte)...al se nešto ne sećam prozivki na račun Tome.

Reme se u svom obimnom postu podrobno potrudio da ti objasni uzročno-posledičnu vezu iznošenja privatnih stvari na vukajlija.com, urami to, Tomo.

A dvojac Reme-Soja se vešto krije iza uzburkanih talasa Vukajlije, tako se to radi!

14. Kako se služiš germanizmima, Profe?

15. Reme druže moj, mala digresija, otkako imaš uniseks profil nekako te ne prepoznajem. Reči poput govno, proliv, sperma, linč silovanje nasilje, Boxor itd... su mnogo češće deo tvog vokabulara

16. super kul, evo razvlačim se po hotelu

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.