Pa u stvari, samo pitanje jedno... Možda neko od vas zna odgovor.
Da li može sud da odredi da se skida 50% od plate (alimentacija je u pitanju - 25% + zaostaci). Zar nije do skora bio maksimum 30 posto, ma šta god bilo u pitanju?
maksimum je polovina prihoda, s tim da ta polovina koju sud odredi ima prioritet - meni kad pošalju sudsku odredbu da nekom skidam sa plate, sve ostale obustave se zaustavljaju dok se ova sudska ne otme
samo se izloguješ sa fejsbuka - ona opcija Odjavi se...
Ок, фала Вејв, саћу пробам.
Ima li ovdje neki advokat il tako neki đavo?
Ima, al ne preporučujem da ovdje tražiš pravne savjete.
Pa u stvari, samo pitanje jedno... Možda neko od vas zna odgovor.
Da li može sud da odredi da se skida 50% od plate (alimentacija je u pitanju - 25% + zaostaci). Zar nije do skora bio maksimum 30 posto, ma šta god bilo u pitanju?
Može, ako je otac baš neka sirovina i rđa. :(
maksimum je polovina prihoda, s tim da ta polovina koju sud odredi ima prioritet - meni kad pošalju sudsku odredbu da nekom skidam sa plate, sve ostale obustave se zaustavljaju dok se ova sudska ne otme
u praksi to zavisi od firme...
Kul, saćemo mater i ja, kad joj se odbije kredit, da živimo sa 0 maraka mjesečno. Awwww ♥
Pa, uvek mozete da se zalite, sud je obavezan da u takvim slucajevima svaku situaciju posebno razmatra.
Piše da može da se uloži prigovor ali da to ne odlaže izvršenje.
Jesi ti pitala za Srpsku ili za Srbiju? Tamo ne znam, ovde važi do 50%...
Za Srpsku, ovdje je vođen spor, al stariživi u Srbiji. Jebo im ja pas mater.
Ma žalićemo se, samo je pitanje da li će sud uvažiti to što ima rate kredita.
ne može vam uzeti onaj min koji je potreban za življenje. žalite se.
Ostavite caletu bar za vinjak.
http://vukajlija.com/forum/teme/58272-predlog-vazno-zabavno?strana=3#post_2618583
evo ja se javljam, tek sada vidim ovo. ionako sam na vukajliji kada sam na poslu, znači imam vremena.
preneo sam informaciju Agilnom, ako se nije predomislio dobićeš angažman :)
ok, može može. nek mi samo javi u pvt da mogu otvoriti temu.
Koji car, Postavio pitanje u 1.55 h noću i zaključio ujutru u 9h da nema zainteresovanih.
Trulekse, noćna smena je ovde veoma aktivna, ne jebu ljudi pa se dopisuju :)