Разноразно питање

1. Да ли неко зна где у Београду имају да се пазаре Молтенке? Оригиналне, наравно и која је цена? ;) http://www.basketirano.altervista.org/images/molten_gl7_1_1280.jpg

2. Не знам где има да се пазаре, али могу ти кажем цену коју сам ја видео у Нишу. Од 2500 оне мање квалитетне, до нешто више од 5000 за оне баш профи.

3. 7500 imaš u sportskim šopovima na kraju Bulevara.

Uzeo sam ja tu jednu Nike, dobra do bola. Sad idem na basket :D

4. оне баш профи.

За профије-профи лопте! лололо... Хвала, Пеки... ;)
    ЕДИТ: Фала, ноЦр... ;)

5. zanima me da li postoji tema za najbolje ribe iz spotova?

6. Ko je pitao za bus kartu, 700 kinti je povratna kg-bg na index. Inače je 900 i više

7. pajkoNP
    zanima me da li postoji tema za najbolje ribe iz spotova?

http://vukajlija.com/forum/teme/20463-spotovi-za-zagorele

8. Zanima me vrsta psa, nesto kao doga ali ima duguljastu facu i obicno su beli. Hvala.

9. Koliko košta autobuska karta od Beograda i Kragujevca, i nazad?

820 dinara ti je povratna.

10. Dajte mi tačno vreme kada moderator koji briše sve postere "radi", da znam da izbegavam, jer ovo je čista diskriminacija i sviranje u prazno. I nisam od onih fejsbuk klinaca, niti spamer, i znam da obrišem sam svoj poster kad ima loš odnos glasova. Pored toga, postavljam i definicije. Dakle, nisam debil kao većina.

11. Мани се постера... лоло...

12. Aleksandar, ja mislim da jeste.

Nego, zna li neko da li ima kakav posao u Beogradu da se radi? Može i honoraran.

13. od 2:15 do pauze za rucak...
    Ili ako te Kostic tuzi

14. Hvala na savetima :)

15. Inače, šta se sjebalo pa za sve živo piše pre 2 minuta, umesto malopre ?

16. Inače, šta se sjebalo pa za sve živo piše pre 2 minuta, umesto malopre ?

Problem ti je u brauzeru verovatno, tako je meni na informatici bagovalo.

17. Ammmmmmm... Filozofski, vrlo. A što mi onda nije bagovalo do pre nedelju dana ? Isti brauzer koristim od kad imam profil ovde :)

18. Ammmmmmm... Filozofski, vrlo. A što mi onda nije bagovalo do pre nedelju dana ? Isti brauzer koristim od kad imam profil ovde :)

Ume iz čista mira da probaguje, znaš. Probaj da reinstaliraš brauzer ili drugi da probaš. Ili da apdejtuješ ako imaš stariju verziju.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.