Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Znam ja Uroše al me frka da ga napišem bojim se dislajkovaće neko. :(
Hah. Baci u PVT.
Video sam ga pre nedelju dana na onoj listi najcudnijih smrti i guglao lolo
Ali gledaj samo kako se covek ne pomera dok gori, a jos je ziv...
Neću, ođe ću pa što bude: Kolk'ko Fejsbukovaca je potrebno da zamijene sijalicu? 15. Jedan da mijenja a ostali četrnajs da lajkuju to.
Je l ko kad vidio mrtvog čoveka? Ono, slučajno, ideš ulicom i vidiš viri noga iz žbuna? Tako nešto. Ovi ratni veterani nek se ne javljaju, zanimaju me iskustva običnih ljudi.
ja sam video lika mrtvog u čekaonici na železničkoj stanici u Somboru, što se tiče nepoznatih, a video sam i par svojih, baba mi je na rukama umrla...
Ja sam videla mrtvog čoveka pored autobuske stanice u 6 ujutru.. Spavao je pored drveta i tako umro. Inače sam ga pre toga često viđala po gradu, bio je beskućnik. :-/
ja sam dedu svog mrtvog video
na ulici nisam jos nikog ja mislim lol
ja sam vido motoristu koji se brzinom od 220 na sat zakucao u auto. na mjestu je poginuo, a ovaj iz auta je bio ziv neko vrijeme.
jese to vazi?
samo ako si video les
Kako na finjaka oterati goste smarace? Molim kreativne odgovore :)
pa jesam. sa nekih 15-tak metara.
od udara auto se prevrnulo nekoliko puta, motor je preletio jedno 30tak metara naprijed, a motorista se zabio u auto (nem pojma kako je to izveo). onda kad su okrenuli auto, les je ispao sa zadnjeg sjedista, kroz prozor.
motornom testerom
racuna se onda
Uđi u sobu i odglumi epileptični napad. Stavi sodu-bikarbonu u usta da ti izlazi pena.
Gledaj stalno u sat. Ne znam u kolikoj meri ce pomoci, ali bi oni sami trebali da shvate koliko je sati.
Kako na finjaka oterati goste smarace? Molim kreativne odgovore :)
има нека дефиниција негде, где каже: "Жено, где су ми они лекови које пијем 15 минута пред спавање?"
или... кад видиш да долазе, узмеш јакну, и кренеш да се обуваш... и то има у некој дефиницији :)
"Ženo, prostri ovim ljudima!"
- Al nismo mi mislili da prespavamo...
"A oćete vala..."
"Ženo, prostri ovim ljudima!"
- Al nismo mi mislili da prespavamo...
"A oćete vala..."
ahahahahaahhahahahaha, do jaja :)))
има нека дефиниција негде, где каже: "Жено, где су ми они лекови које пијем 15 минута пред спавање?"
i ovo je dobro :)