Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
У праву си Смарко, Дача прецизно разбија.
Ја би направио сајт, накачио неке своје хот слике у комбинезону, попалиле би се све милфаче, знаш какав пизмис би направио.
Onda bi stvarno plavile kupatila lolo
А ђе ће он имат појма, обожава Металику... Во имја оца...
Шлауф...?
kuku, ovaj džimi rešio da počne da se kurva. siroma'. a fino dete beše.
Прецизност је курац. Досадно.
Музичари без уметничке црте форсирају брзину, прецизност и технику. Дође им као надомештај. У већини случајева.
Нама за случај хитне интервенције узео много кинте. Гори су од гробара, користе људску несрећу. Лоло
Беше неко чукно ексером водоводну цев кад смо реновирали. Е то се зове поплава. Ми и још три стана. Кречили смо људима после, јебига. А тај радио 2 минута да среди цев.
Таман работа. Позове милфача, ја јој оправим славину, а ако оће курчине, шутнем је с труперком у вугла и отидем си кући.
ЕДИТ: Наравно, прво узнем паре.
Него ја да питам, неће ли Тони Јоми думре до концерта? Какве ракове има, какве пичке материне? А ја се плашио за Озија. :/
Koji oftopik...
Ја мислим да ће думре. Млад човек.
Него што нећу моћи да вратим карту без фискалног рачуна...
Начи пошто ћу ових дана дузмем карту, да чувам фискални? :)
Музичари без уметничке црте форсирају брзину, прецизност и технику. Дође им као надомештај. У већини случајева.
Preciznost nije nužno drkanje skale gore-dole, bildovanje prstiju i robotska mišićna memorija. Preciznost je odlika dobrih muzičara, a nedostatak iste nije uslov za emotivno sviranje. Da ne navodim neke glave poput Gatrija Govana, Šona Lejna, Džejsona Bekera(koji je nepravedno okarakterisan kao drkač kurca, a napisao je prave epske, gotovo filmske kompozicije). Recimo.
EDIT: Ja hteo na Heaven&Hell prošle godine, al potegne Dio da se udavi, i ništa.
Da li neko zna kako se meri i u kojim jedinicama se izražava ljutina papričica? Negde sam čuo za to, ali zaboravio sam o čemu se radi.
evo ima na Wiki
http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A1%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BB
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BB
Касним :)
E fala ljudi, ne treba mi to uopšte al čisto da ne sedite zaludni.
a gledao sam i one mitbasters kako su se trovali ovim halapenjo, imali su da pocrkaju. ja obožavam ljuto ali u zadnje vrijeme izbjegavam :)
15.000.000 - 16.000.000 чист капсаицин (у кристалном облику).
Jbte ovo skida kožu.
edit : Članak na engleskom je opširan, ovde ima samo tabela.
Jel ja mogu da prijavim autora za vređanje ako mi kaže da sam smrad?