Разноразно питање

1. Ajdeee? Čućemo se iduće nedelje onda da se dogovorimo da mi pokažeš đe je to.

Важи, само се јави.

2. Hvala na linkovima Reme.
    FTN, Računarstvo i automatika

3. Онда цепај Мерклеа. Последњи линк. А ово само за додатно разумевање, или прво на брзину прођи кроз све па онда Мерклеа. Ако ти је лакше, и ја то сада радим. :Д

Ево ти комплет доаунлоуд Мерклеа.

4. Ajde Reme, posto vidim da si upucen, da ti se i ja pozalim. Ne kapiram, ali bas nista prsten, polje i te gluposti. Isto kolega, isto FTN :)
    Moze pomoc?

5. Opa :) Aj fala ti još jednom!

6. Hm, ajde poslaću ti svesku teorije sa ETF-a na PVT večeras. Ako hoće i Kalaš. :D
    Samo mi sada pustite PVT da ne zaboravim. Što se Merklea tiče, nije loš, mada viđao sam i boljih objašnjenja, ali ako se malo udubite ukapiraćete dosta toga, pre svega suštinu. :D Pošto skener nemam dobićete slikano šta ja imam, vezano za algebru i šta još treba, sve što imam u svesci. :D

7. More more. Eo šaljem PVT

8. 1213 strana...mnogo ste vi nesto radoznali

9. http://b.vimeocdn.com/ts/227/104/227104052_640.jpg

Волио бих да имам капу као његову, как' се зове ова врста капе јесте ли ми вољни рећи ?

10. Zna li neko da mi nadje na netu o ovoj temi:
    Naseljavanje Bugara i Mađara na Balkan.

11. Они се нису населили, и једне и друге смо направили ми Срби.

ОЧЕВИ СВИХ ОЧЕВА ОПААААААААА

12. Волио бих да имам капу као његову, как' се зове ова врста капе јесте ли ми вољни рећи ?

Gej kapa.

13. Треба ми мало прецизније..

14. То је капа коју фурају бер дерпеи по клубовима у њујорку када хоће да огласе другим педерима како су вољни да приме калабастера у педу, је л' и ти имаш исту намеру децхко?

15. Dajte dobar sajt za konvertovanje you tube snimaka u mp3.

16. Skini sebi 'Songr' i bog te veselio.

17. Neće taj, Čake, posle drugog skidanja traži da potpišeš neku peticiju. Sad ću videti taj Songr.
    Hvala, momci.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.