Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jel' još nekome osim meni zanimljiv broj strane ove teme na kojoj se trenutačno nalazimo?
sad kad si spomenula, nešto ima interesantno... :)
Lep broj. :)
Au šta reče... Znači ti nikako ne bi volela da budeš moderator da ne bi imala posla sa "bagrom"?
A jes lud ovaj Ibra, jebo ga ćaćin ćaća...
Свака друга-трећа нова дефиниција на коју налетим је редефинисан појам. Због тога сам највише престао да оцењујем и читам. Интересује ме јесам ли једини који је ово приметио? Питање је првенствено упућено модераторима, пошто претпостављам да они највише читају.
Nisam moderator, al mogu da pogeldam
E treba mi zvuk gusli posto pravim neku prezentaciju o Njegosu. Treba da bude bez glasa, posto bi se guslarov glas preklapao sa mojim dok pricam. Trazim sad po jutjubu, ali ne mogu da nadjem, pa ako imate/znate kako da nadjem, bio bih vam zahvalan..
Pa odsiječeš uvodne dijelove par pjesama i sklopiš sebi u cjelinu.
Uradćuti ja to za 15€.
jea..nou...neam ja te novce, a i treba mi za sutra ujutru...ako hoces, mogu da te izlajkujem?
Aj na pevet.
kako se ovde citira neki post?ne vidim neku opciju.ili barem meni nije vidljiva.
цитат текст татиц
цитат и татиц великим словима. Онда испадне овако
citat pa tekst pa tatic
s tim sto ovo citat/tatic ide velikim slovima
aha,hvala obma :)
Ili 'vako
http://i50.tinypic.com/2mxpjlg.jpg
jes ti ruzna boja, jebotebog
Одвратна.
Nesto danas citam a i odavno mi na pamet palo da pitam, cak sam i pricao sa ljudima o tome ali nisam nasao zadovoljavajuci odgovor. Zasto medju svestenicima (i nasim i katolickim) ima veliki procenat pedofila i homoseksualaca? Dosta je veci procenatu odnosu na druga zanimanja.