Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Mi u Brodu imamo 2 i nijedan ne radi. Od kružnih tokova nemamo ništa. Ipak smo mi kasaba.
jebote, u bijeljini na svakih 300 metara kružni tok
i 'ladno ima samo 8-9 semafora?
ja mogu da nabrojim 4, ako se potrudim, đe su ostali?
Pa četri za kola i četri za pešake hehe
Боли вас курац, само на гасчину и пичи. Код нас семафори и на укрштању стаза за веверице и јежеве.
evo brojao sam 3 minuta, ima ih 7, računao sam i ona 2 za kod obilaznice.
a treba još barem 3 kružna da bi se moglo normalno voziti kad nagrne gužva od podne pa do 3.
Кружни токови су будућност... Поготову они са крстом. лололо
Да ли да у првом полувремену навијам за Партизан а у другом за Звезду или обрнуто?
Bolje obrnuto ..
Јел постоји неки сајт фазон онлајн кладионица, ал да је имеџинери, значи без праве лове, али са правим утакмицама и квотама?
Кружни токови су будућност... Поготову они са крстом. лололо
Naš gradonačelnik je to odavno shvatio, sad će svi da kopiraju Kragujevac.
Колико ми треба гласова, одокативно, да бих ушао у топ 1000?
2050/2010
Idi pa pogledaj ko je hiljaditi lolol.
2032
http://vukajlija.com/recnik/autori/17859
Je l' postoji na forumu tema o kerovima? Ne o pandurima, nego o kerovima, kučićima, psima...
Dobro bukvalisti čovek je pitao odokativno... :)
Je l' postoji na forumu tema o kerovima? Ne o pandurima, nego o kerovima, kučićima, psima...
http://vukajlija.com/forum/teme/12900-psi-drustveni-paraziti-ili-samo-stereotip лоло
Ладно ми треба једна одабрана лоло
Биће 'иљада за пар седмица.
И ја сам тражио. Треба ми пар савјета око истих.
Da jebote, treba i meni neko da mi pomogne u vezi francuskog buldoga, kontam ga uzimati. Ne prije ljeta, al eto, čisto da se pripremim.