Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
hvala veverice.
Нема на чему. Надам се да ти нећеш да чекаш толико. :Д
Ja kad sam pre jedno godinu dve vadio pasoš i ličnu čekao sam od 10 uveče do 6 poslepodne ako tad nisam poludeo neću nikad.Za podizanje sam čekao malo manje od 11 uveče do 1 polepodne
Ja kad sam pre jedno godinu dve vadio pasoš i ličnu čekao sam od 10 uveče do 6 poslepodne ako tad nisam poludeo neću nikad.Za podizanje sam čekao malo manje od 11 uveče do 1 polepodne
Sada je drugacije. Ja sam pre neki dan bio da vadim vozacku. Otisao sam u 7i15 ujutru, rekose mi da dodjem u pola 9. Ja otisao da jedem i da kupim novine, kada sam dosao u pola 9, odma sam bio na redu, obavio to za 2 minuta i kuci.
Koja je najbolja i najjeftinija agencija u Beogradu koja vrši međunarodni prevoz putnika? Potrebna mi je relacija Beograd - Istanbul.
Vozi Ozlem iz Novog Pazara preko LAste - idi pitaj Lastu, sigurno su pazarci najjeftiniji jer je to njima lokalna linija. Meni su i kafu služili u švercerskom busu i plus bilo dozvoljeno pušenje...
Још ми нисте вратили дефиницију децхко?
Ни мени нисте рекли скор на мојој покојној...
Nemam ja pojma šta vas dvojica pišete...
Конкретно за "Папа тест".
16:7
Фала Брус!
А Пацов тражио да му се врати нека што је јутрос напис'о. Има на претходној страни...
Од синоћ дефинција неправедно обрисана да ми се врати иначе има да вас тужим Хагу а пошто сте срби има да фасујете 20 година минимум.
džaba sve, ja se nešto od jutros osećam pomalo kao gej šiptar iz Zagreba...
Неш јебат, враћај море! Послаћу ти Наташу Кандић и цео ЛДП да те прекори што ми угрожаваш љуцка права.
E pacove a šta ako je mare obriso on nije iz srbije neće ga osuditi?
Онда ћемо да га сачекамо на граници када крене код нас и да га силујемо будаком због таквог злочина противу мене.
.
Да ли је јебено могуће да ја у 2012 години не могу да нађем СРПСКЕ титлове за Брејкинг Бед? Било је нешто једва за прве две сезоне, а за трећу и четврту, ич их нема.
Пишај по гледачима серија са српским титлом.