Разноразно питање

1. Vlaško je! Nije GG :)

2. Pa skoro 100% jeste vlaško al koje vlaško xD

3. Skočimiše,najverovatnije Čobansko nadigravanje,evo jednog primera.

http://www.youtube.com/watch?v=ZjUYS4sKo5M

Al sve zavisi od koreografije.

4. Nie to, ođe ih je samo trojica.

Jebem li ga, valjda ću danas pronaći, strašno mi se sviđa.

EDIT:

Mada možda ih je i više al ih ovdje bilo trojica zbog toga što su tako u mogućnosti.
    A i nekako sam sa sigurac da nije vlaško već je neđe definitivno sjuga al onog planinskog. Jebem li ga.

5. Ав ав ав ав ав ав ав модерацију дуради нешто и добјасни зашто ми је обрисала онако добру дефиницију која је канда била у плусу, је л то зато што сам црнац? Засхто дећки засхто?

6. moderatori imaju razlicite kriterijume kod brisanja, jebi ga.
    ako ti nesto znaci, ne bi je obrisao :)

7. Али, али, али, да ми се врати дефиниција бре кој курац _____________

8. Је л' може модерација да види на гробљу који је био скор дефке кад је обрисаТа?

9. Погрешно сам формулисао питање.
    Је л' мож се погледа за једну моју дефку бриснуту одавно који је скор?

ЕДИТ: Конкретно за "Папа тест".

10. КАКО ИНСТАЛИРАТИ АНДРОИД МАРКЕТ НА АНДОРИД ТЕЛЕФОН КОЈИ ГА ПРЕТХОДНО НЕМА ?!

11. 'Де моја дефиниција, видим још је нисте вратили?

12. Деветар Цокулић
    КАКО ИНСТАЛИРАТИ АНДРОИД МАРКЕТ НА АНДОРИД ТЕЛЕФОН КОЈИ ГА ПРЕТХОДНО НЕМА ?!

Како га нема, бемулебац?

ЕДИТ: Можда си неупућен, Андроид маркет више не постоји, сад је то Гугл Плеј.

13. Можда си неупућен, Андроид маркет више не постоји, сад је то Гугл Плеј.

+1

14. Jel vadio neko skoro biometrijski pasoš? Jel treba da se zakazuje to sranje u opštini ili samo baneš tamo sa uverenjem o državljanstvu i kintom?

15. Vadio ja pre 3 godine. Ali imam vezu, tako da nista nisam morao da radim.
    Cisto sumnjam da ce ti ovaj odgovor pomoci, ali dok budes cekao u redu za pasos mozes da zamisljas mene koji je to zavrsio u roku od... Odmah.
    Isto je bilo i za licnu, koju sam slomio pre skoro 2 godine, i jos nemam novu.

16. Фетусе, мислим да се и даље заказује.

17. U REDU RADOŠE HVALA TI RADOŠE.

18. Veverice, jel znaš za koliko to može da se izvadi?

19. Јебем ли га, тамо док унесу податке траје неких 15-ак минута, а чека се једно 10-15 дана да ти стигне пасош.
    Е, да, и ако се заказује, можеш да дођеш ујутру и сачекаш, неко сигурно неће да се појави, па ће уместо њега да те приме.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.