Разноразно питање

1. e,a tenkici sa fals sege?
    to je banja;)

2. http://www.giocagiue.it/wp-content/uploads/2012/09/Pang-2.png

Била је старија она верзија ове на флипере тамо :)

http://www.gracecentered.com/wp-content/uploads/2012/10/galaga.jpg

А ову на сегу по вас бијели дан :)

3. Skino sam metal slug X
    JEBEM!
    I treba skinem tekken 3..
    nego korumpiran folder mamu mu olololo

4. U pitanju je neka letelica, fora Galaksije ali ne ide samo levo desno nego prelazi slike i napreduje kao hvataš neke munje i dobijaš dojajnija oružja I štit. Imala po fliperima na vašarima.
    DAJTE LINK AKO BOGA ZNATE!!!

5. А ову на сегу по вас бијели дан :)

Pa te rajka bije sto si pokvario televizor sa segom olololo :)

6. Joj taj motor što se naginješ, jbt, klinci dođu, popnu se na motorinu, pa se prevrću jednici, ne mogu dofate nogama poda, a mi malo veći samo opkoračimo motor pa ga uvrćemo kako hoćemo, nikad nas nisu mogli dobiti u tome :D

7. e,a tenkici sa fals sege?

A, da, to imam sad na mobilnom, zove se Battle city. To je bila takva neviđena zaraza...

8. Била је старија она верзија ове на флипере тамо :)

nije da se falim ali sa jednim žetonom sam je obrćao. a ova druga se zvala GALAGA. ona srednja GUSJENICA, igrala se sa kuglom.

9. Eeee kad se setim... Cale i ja cepamo metal slug :D Kad smo vec kod toga zna li neko dal negde ima neki servis koji bi "ocistio" laser soniju (kec) posto sam skoro siguran da zato ne cita diskove?

10. 98% alkohol i štapić za uši. I problem rešen...

11. Јеботе, којо флешбек. Скоро све те игрице које сте поставили сам играо.

Сећам се да је неки лик откупљивао стаклене флаше за содару а цена флаше и жетона била иста. Скупимо се ми клинци преврнемо цело насеље ко брача роми, продамо флајке и правац игрице.

Биле су неке две игрице али не могу да се баш сетим, једна је неки мали човечуљак мислим да се Попер зове. А друга, бориш се са неким змајевима, чудовиштима, нешто као средњи век..био је неки са секиром да се бира, неки баја и нека риба...разбијаш неке сандуке па ту има живота и таквис ствари.

12. Како да убедим јебене птичурине да моја тераса није место где могу да се јебу и праве гнездо? А да их притом не убијем и ставим у супу.

13. stavi mačku na terasu

14. Larry Underwood

A, da, to imam sad na mobilnom, zove se Battle city. To je bila takva neviđena zaraza..

ne bi naboo ime nikad.bila je stara verzija super tank.

Thilmo
    бориш се са неким змајевима, чудовиштима, нешто као средњи век..био је неки са секиром да се бира, неки баја и нека риба...разбијаш неке сандуке па ту има живота и таквис ствари.

http://toucharcade.com/wp-content/uploads/2009/06/golden_axe_3.jpg
    to bi trebalo da je golden eks

15. stavi mačku na terasu

НЕМАМ! А и да имам вероватно би мали дебил ловећи птичурине пао са исте...

16. Како да убедим јебене птичурине да моја тераса није место где могу да се јебу и праве гнездо?

Svašta od tebe. Domaća jaja za dž ti odbijaš...

17. jeftino rješenje

Ма застакљена ми је тераса ал не могу да је држим затворену нон стоп, угушићу се. Исто би било и да имам климу, нећу да ладим терасу њом сигурно.

Svašta od tebe. Domaća jaja za dž ti odbijaš...

Ма де за џ, домаћа јаја за сате и сате рибања онога што искењају... -.-

18. Jesu li golubovi ili laste?
    Moraš da im rušiš gjijezdo i budeš uporan u tome. Mi smo sad othranili dva goluba, poleceli su prije neki dan. I usrali prozor ko nezdravi.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.