Разноразно питање

1. A najjace su laste, samo proture pakšu kroz rupicu na gnijezdu i izbacuju pod pritiskom. Neka ih, ljucki je pomagati, enemi :-)

2. Ма ови неки летећи пацови, голубови гугутке неам појма. Волим ја птице и животиње генерално, ал не могу бре да их пустим на терасу. Нема теорије. А упорне су, већ две недеље долазе сваки дан. И то баш ујутру да ме пробуде.

3. Ко више гура оно усташко брадавичасто прасе код нас? Ја контам да је популарнија овде него у Хрватској мајку јој јебем крваву. Ај што чујем говно на малтене свакој радио станици коју пустим, него што сад и сладолед рекламира. Па докле бог те јебо, кад се зарати она ће прва да коље српску ђецу у Јасеновцу!

4. Nemoj da koristiš tu terasu, racunaj kao da si im je izdao veoma jeftino i da su na kraju pobjegli a da nisu okrečili (tj. vratili u stanje koje je bilo kad su se uselili). Koristiš drugu terasu i svi srećni :-)

5. Ma znaš šta? Uzmi ti kod Koneza one šarene vetrenjače što se zabadaju u saksije i zakači par komada na ogradu terase. Posle par dana kada se odviknu, možeš da ih skloniš.

6. Просечна цена квадрата 1500 е
    Тераса 5,25 квадрата
    Да дам гоХлубовима моју некретнину у вредности од 7875 еура?

И откуд ми две терасе?

7. postavi im fotografije "Moje 3" :)

8. POBIJ GOVNA ONDA!!!
    kad dodjem kuci slikacu ovaj nered koji su moji golubovi napravili :-)

9. Ма нећу да их убијам! :Д
    Мислио сам да им направим кућицу и да је ставим изван терасе, ал нит имам времена да се дркам с тим нит мислим да ће је заправо користити.

10. Nece ti oni koristiti tu kucicu. Mi smo im nekoliko puta rusili ali su se stalno vrcali, iskoristili vikend kada nismo bili tu i snijeli jaja, poslije toga nismo imali srca. ILI TI ILI ONI, ENEMI!

11. enemyofthefreebirds, pošto i ja imam isti problem u stanu u koji smo se nedavno uselili, kada iznađem rešenje, javiću ti, mada, meni je prva ideja upravo ovo što je Natnat rekla, sa onim šarenim vetrenjačama.

12. Svi lupaju u lonce, kače vetrenjače, ruše gnezda... niko više ne truje :(

13. evo je trenutna situacija. ovaj prozor nismo otvorili ima par mjeseci. čekamo da i ovaj odleti pa da zasučemo rukave.
    http://www.zaslike.com/files/iirf756x85d557yzw2oc.jpg

14. Enemi, a da ti nabavis ili pozajmis macku?

15. ili da pustis 2-3 penzionera na terasu.sat-dva...

16. Svi lupaju u lonce, kače vetrenjače, ruše gnezda... niko više ne truje :(

Greota bre...

A znaš šta još možeš? Pokači gde god možeš neke šuškave kese, možda one sjajne papire za uvijanje poklona...ustvari bilo šta što će da leprša i pušta kakav takav zvuk.

17. vidi se da nemate iskustva. golhub u ljubavnom zanosu (prporu) može da su uzme u ruku, ne plaši se on. samo rušenje ljubavnog gnijezda pomaže.

18. Енеми, што тог гулуба џукелу не обучиш да буде голуб писмоноша? Пошаљеш га у пошту да ти плати рачуне или да ти пренесе дрогу од тачке А до тачке Б.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.