Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
El zna neko kako da iskljucim pomocnog trenera na pesu? aktivirao sam ga cisto da vidim sta bi mi preporucio pred finale le protiv sitija, i preporuka je bila ok, ali onda na sred utakmice mi izbaci Nilendera i ubaci onog retardiranog Greka, promeni formaciju i to mi je nilender jos imao crvenu formu i pola energije..daklem, kako da ga iskljucim?
Psovanje.
na 1 dana
Риха Дисидент
Psovanje.
Кад смо постали клуб књижевника? Ох опростите, да нисам требао користити аорист за префињене уши вукајлијашке? Баш непажљив бејах према вама господо...
Ako nepazljiv bejase, onda si koristio davno proslo vreme tj. pluskvamperfekat. Aorist je predjasnje svrseno vreme. ;) Znaci, ti nepazljiv bi. :))
Ма немој да им правиш сад алиби и скрећеш тему! :Д
Ma, ne, ja to zbog aorista.. :) Cak nemam veze ni sa "klubom prefinjenih usiju vukajlijaskih", naprotiv, ljubitelj sam svrsishodnih psovki i pripadam grupi "kreativnih psovaca". :))
Ма спрдам се, што нису ставили "вређање" него "псовање", мсм њтф?
Sad treba jebavati straobalno i nadasve nadahnuto.
A ja veze nemam o cemu se radi, samo mi simpa bilo da procaskam s tobom, kad si se vec nasao na meti. :)
И зато што сам занимљив и надасве елоквентан саговорник, од стила, господин пре свега.
Malo morgen elokventan! Da ja nisam reko nadasve kurac bi se ti sjetio!
Enemy, da to nisi ti rekao, rekla bih ja, jer je apsolutna istina. :) Mislim, izrazio si moje misljenje o tebi. :)
Види и ти си реко надасве! ањњњњ па велике мисли слично умују <3
Haha, pa, nadasve me zasmejaste!
Па добро саааад... х)
како да убацим футер намбринг ал да не буде свуда исти и да не иде редом 1,2,3 него ја сама да убацујем?
Otkucaš u dnu svake stranice broj koji hoćeš?
Koji sam ekspert. :D
Imas INSERT PAGE NUBERS-> onda ti on ispise brojeve, a ti ih samo promenih ili obrises.
кад укуцам један, он се појави тај исти на свакој страници..
Onda probaj da ne ides to INSERT PAGE NUBERS, nego obican futer. Pa ga rucno ubaci. Na broj mislim xe xe
и то сам пробала, исто се појави на свакој страници.